Designa din egen skylt!

I vår Skyltomat utformar du enkelt dina skyltar.

Plastic sv

Plastskyltar

Graverade plastskyltar passar både inomhus och utomhus. De är snygga och prisvärda. Vanliga användningsområden är dörrskyltar, informativa skyltar och för uppmärkning av saker och ting.

Namesign sv

Namnskylt gravyr

Graverade skyltar i plast passar utmärkt som namnskyltar. De används ofta inom sjukvården och servicebranschen. Graverade namnskyltar är mycket prisvärda.

Color badge sv

Namnskylt färgtryck

Vi erbjuder namnskyltar med färgtryck i mässing, plast och aluminium. Text och bild trycks digitalt på skyltens yta för en mer exklusiv känsla.

Alu sv

Aluminiumskyltar

Aluminiumskyltar är hållbara skyltar som passar bra utomhus. Vanliga användningsområden är gatuskyltar, butiksskyltar och entréskyltar. Text och bild trycks digitalt på skyltens yta.

  • Text och bild trycks i färg
  • För både inomhus- och utomhusbruk
  • Hög kvalitet
Acryl sign

Akrylskyltar

Akrylskyltar tillhör vårt mer exklusiva sortiment av skyltar och passar bra som t.ex. dörr- eller företagsskyltar. Vi erbjuder transparenta, vita och färgade akrylskyltar. Text och bild trycks digitalt på skyltens yta.

Vinyltext sv

Vinyltexter

Vinyltext är konturskuren text och bild i vinyl vilket passar bra för dig som inte vill ha någon bakgrund utan enbart text. Du kan själv applicera vinyltexten på exempelvis en vägg, en fönsterruta eller på bilen.

Wood

Träskyltar

Våra träskyltar är 4mm tjocka och består av MDF med fanér i björk, ek eller körsbär och ska därför användas inomhus. Vi graverar in er önskade text i skylten. Skyltarna passar bra som dörrskyltar inomhus.

Dekal

Dekaler

Dekaler, även kallade stickers eller klistermärken, passar bra som fordonsdekor, fönsterdekor och till uppmärkning. Dekalerna trycks i färg och du kan både lägga till färgbilder samt välja färg på bakgrund, text och ram.

  • Ladda upp egen bild eller logga i färg
  • För både inomhus- och utomhusbruk
Banner

Banderoller

Banderoller är ett bra och prisvärt alternativ när det gäller skyltning i större format. De används ofta vid mässor, kampanjer och större evenemang. Våra banderoller består av gjuten PVC, är lätta att montera och kan placeras både inom- och utomhus.

Nyhet

Brass sign sv

Mässingsskyltar

Hos oss hittar du allt från klassiska dörrskyltar till stilrena märkskyltar i mässing i olika utföranden. Text och bild trycks digitalt på skyltens yta. Skyltarna har en lång hållbarhet och passar lika bra inom- som utomhus.

Nyhet

Rollup

Rollups

Rollups är ett prisvärt alternativ för den som söker ett portabelt och lätthanterligt displayställ. Rollups används ofta på mässor, events och i butiker och är enkla att montera och transportera. Text och motiv trycks digitalt.

Blog alt

Vi älskar bloggare

Gratis skyltar till alla bloggare!

Läs mer
Start sv

#detsynsinte

Dekaler som gör skillnad

Läs mer

Exempel på skyltar

Vad tycker våra kunder?