Plastskyltar färgtryck

Vi erbjuder plastskyltar i färgtryck som består av skummad PVC i Forex. Det är ett prisvärt alternativ för den som söker ett lätt böjbart, relativt styvt och lättviktigt material. Tack vare den låga vikten har den en mängd användningsområden. Plastskyltar i skummad PVC används ofta som reklamskyltar, företagsskyltar, kontorsskyltar samt informationsskyltar, och ibland även som dörrskyltar. Fördelen med plastskyltar med färgtryck är att man kan få sina önskade motiv i flerfärg där text, bild eller logga trycks digitalt på skyltens yta.

Våra plastskyltar har en minimistorlek på 70 x 30 mm och en maxstorlek på 1000 x 1000 mm. Samtliga skyltar har en tjocklek på 3 mm. Skyltarna går att fästa på vägg eller annan plan yta med skruv, självhäftande tejp eller flaggfäste. Med fästmetoden ”hängande” förses skylten med hål för att kunna hängas på vägg med spik, skruv eller krok.

Våra plastskyltar med färgtryck kan användas både inom- och utomhus, men har en längre hållbarhet vid inomhus användning. För den som söker ett längre hållbart alternativ för utomhusbruk kan vi istället rekommendera våra graverade plastskyltar eller aluminiumskyltar

I Skyltomaten kan du designa din plastskylt på egen hand. Lägg till valfri text och ladda upp önskade bilder. 

Användningsområden: 

Plastskyltar i skummad PVC är ett populärt material som kan användas till i stort sett allt. Vanliga användningsområden följer nedan.

  • Företagsskyltar, informationsskyltar, kontorsskyltar eller reklamskyltar.
  • Med sin lätta vikt passar plastskyltar i skummad PVC utmärkt att användas som display på mässor eller som butiks- eller båtinredning.

 

Vad tycker våra kunder?