Namnskyltar

Namnskyltar passar utmärkt i material såsom mässing, plast, aluminium och trä. De är snygga, prisvärda och har hög kvalitet. Namnbrickor är ett trevligt sätt att göra ett möte med en patient eller kund mer personligt.

Namnskyltar kommer i tre olika fästmetoder – vilken som passar bäst för just er beror på hur ni ska bära dem. Nål är ett enkelt sätt att fästa namnskylten på en t-shirt eller annat klädesplagg men kan lämna ett litet hål efter sig. Militärklämma fungerar bra om den som bär namnskylten har vårdkläder, en skjortkant eller något annat lämpligt att fästa den på. Ett tredje alternativ är att fästa namnskylten med magnet. Våra magneter fungerar utmärkt att fästa på en tröja eller jacka. 

I Skyltomaten går det snabbt och enkelt att beställa större mängder namnskyltar, alla med olika namn, titlar, etc. Vill du ha hjälp med att lägga in en större order med namnskyltar så kan du även kontakta vår kundservice så hjälper vi gärna till!

Namnskyltar gravyr

Graverade namnskyltar tillverkas av ett plastlaminat i två skikt, ett övre som utgör skyltfärgen och ett undre som blir textfärgen. Samtliga färgkombinationer hittar du i Skyltomaten, där du även kan välja bland ett antal olika former på skylten. Det finns också möjlighet att lägga till en bild eller logo på namnskylten.

Graverade namnskyltar används ofta inom sjukvården och servicebranschen.

Namnskyltar färgtryck

Vi erbjuder namnskyltar med färgtryck i olika utseenden: mässing, förnicklad mässing (silver), plast, aluminium och trä. Skyltarna kan beställas i olika former och har lång hållbarhet. Likt de graverade namnskyltarna finns det möjlighet att lägga till en egen bild eller logga på namnskylten. För våra namnskyltar i trä använder vi oss av 4 mm tjocka träfiberskivor av typen MDF (Medium Density Fibreboard) med fanér i björk, körsbär och ek.

Namnskyltar med färgtryck (digitaltryck) används ofta inom kommun, skola, bank, mäklarbranschen och på mässor.

Vad tycker våra kunder?