Information om COVID-19: Vi tillverkar och levererar som vanligt.

Läs mer.

Klicka här för att börja designa din skylt

Kyrkskyltar

I likhet med konferensanläggningar, hotell och föreningslokaler så behöver kyrkor en rad olika skyltar. Dessa kyrkskyltar kan användas för att bland annat visa öppettider, visa vilka evenemang som anordnas samt markera upp toaletter och andra rum. Idag har inte sällan kyrkor även uthyrning av lokaler till konferens, bröllop och konserter. Om så sker bör man även vara extra noga med att använda sig av skyltar för att ge information till besökare som annars inte är i kyrkans lokaler.

Vilka kyrkskyltar som en kyrka är i behov av är mycket individuellt. Mycket beror på åldern på kyrkan och vilka evenemang som anordnas i kyrkolokalerna. Oavsett så kan behovet finnas av skyltar både utanför och innanför kyrkans väggar.

Läs mer

Börja designa din skylt

Exempel på Kyrkskyltar

Created with Fabric.js 3.5.1

Plastskylt gravyr

80 x 20 mm

25 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 SignMax AB Parkering

Plastskylt gravyr

295 x 100 mm

314 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 Välkommen! Vi har ej lunchstängt Måndag Fredag 10-18 Lördag 10-16 Söndag - Stängt Öppettider

Vinyltext

199 x 178 mm

154 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 TOALETT

Plastskylt gravyr

100 x 100 mm

133 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 FÖR ALLA EN TOALETT

Plastskylt gravyr

120 x 45 mm

96 kr

Created with Fabric.js 3.1.0

Plastskylt gravyr

80 x 80 mm

108 kr

Created with Fabric.js 1.7.22 VASTAANOTTO

Akrylskylt

250 x 60 mm

446 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 Vaktmästare Carl-Magnus

Namnskylt gravyr

70 x 30 mm

66 kr

Kyrkskyltar – Några exempel

På innerdörren

Expedition, städförråd och toalett är några av de rum som med fördel kan markeras upp med små skyltar. Inte sällan finns även informationen ”Stäng av mobiltelefonen” vid ingången till kyrkolokalen. 

På ytterdörren

Framförallt på äldre kyrkor, som är populära turistmål, brukar det finnas en skylt vid ingången som visar vilka tider som kyrkan står öppen. Vid modernare kyrkor är det vanligare att evenemangen lyfts fram vid entrén och det är då vid dessa tillfällen som kyrkan står öppen.  

Vid vägen

Kyrkskyltar med ett speciellt budskap är inte speciellt vanligt i Sverige men betydligt mer vanligt i USA. Det är skyltar som inte bara förmedlar kyrkans öppettider eller evenemang utan även exempelvis kan ha en politisk eller humoristisk vinkel. Ett exempel är skylten från Goodwood United Church som en gång hade texten ”Free Coffee, Everlasting Life – Membership has it´s privileges”.

Vad tycker våra kunder?