Information om COVID-19: Vi tillverkar och levererar som vanligt.

Läs mer.

Klicka här för att börja designa din skylt

Stadsskyltar

Författaren Johan Holm har skrivit en bok som heter ”100 skäl att älska Stockholm” men frågan är om inte de som älskar huvudstaden lätt kan komma på fler orsaker än 100. Oavsett om du gärna sjunger med i ”Stockholm i mitt hjärta” eller hellre Håkan Hellströms ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” så ger vi möjligheten att skylta för din egen stad. Detta med skyltar i mängder av former och färger. Vilken stad älskar du? 

Att visa kärlek för sin hemstad/hemort är alltid populärt. Inte minst om man är på semester och stolt vill visa upp varifrån man kommer. En skylt med budskapet kan ofta vara en ”isbrytare” då man träffar personer från samma stad.

Läs mer

Börja designa din skylt

Exempel på Stadsskyltar

Created with Fabric.js 1.7.17 STOCKHOLM

Aluminiumskylt

500 x 100 mm

501 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 GÖTEBORG

Aluminiumskylt

450 x 150 mm

574 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 I Falun

Aluminiumskylt

420 x 120 mm

493 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 MALMÖ

Plastskylt gravyr

295 x 100 mm

293 kr

Ortsskyltar kan sättas upp nästan var som helst och förmedla den patriotiska kärleken till orten. Det är inte heller ovanligt att skylten förmedlar kärlek till en stadsdel – detta åtminstone när det handlar om storstäder.

Skylt för din stad

Stockholm – ”I Love Sthlm”, ”Jag ♡ Stockholm” eller ”Älska Stockholm!”.  Varianterna är många och skyltarna lika så. De finns i bilar, husvagnar och i sommarstugor lika mycket som i hemmet och på arbetsplatserna. Oavsett är budskapet glasklart.

Göteborg – ”Sveriges framsida”, ”Lilla London” eller bara tydligt och klart ”Jag älskar Göteborg”. Västkuststaden har några fler officiella smeknamn än Stockholm men vilken av städerna som uppskattas av flest är inte lika lätt att avgöra. Visa din kärlek med en Älska-Göteborg-Skylt.

Beställ skyltar som visar din kärlek för Stockholm, Göteborg, Malmö eller New York – eller självklart vilken stad du än älskar.

Vad tycker våra kunder?