Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om våra vägvisningsskyltar

Restauranger, hotell, på vägen, en vandringsled, evenemangsarena, ett kontor eller praktiskt taget var som helst. Vägvisningsskyltar hjälper besökare eller kunder att hitta rätt. När en uppsättning skyltar är välplanerade och placerade kan det göra en enorm skillnad för människor som försöker ta sig runt.

Du kan undvika mycket frustration genom att ange de viktigaste platserna där du befinner dig med hjälp av vägvisningsskyltar. Skapa dem precis som du vill ha dem - anpassade till den övergripande interiördesignen på platsen.

Vägvisningsskyltar kommer i många olika stilar. Det finns stora skyltar som är avsedda att vägleda rörelse, det finns skyltar som är avsedda att ge alternativ, som pilarna som vanligtvis ses på en stolpe som pekar åt olika håll, och det finns även vägvisningsskyltar som ger uppdateringar till dem som följer dem, vilket ger komfort genom att låta människor veta att de fortfarande är på rätt spår.

Om du letar efter en bra vägvisningsskylt hittar du här ett komplett utbud av storlekar, stilar, färger och material, samt många olika koncept som du kan kombinera för att skapa dina egna design.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med din design. Våra experter finns här för att hjälpa dig, vare sig det handlar om att besvara dina frågor, hjälpa dig med ditt köp eller stödja dig i din design.

Vad tycker våra kunder?