Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Vit akrylskylt med svart text och ikon | Väggavstånd

Akrylskyltar, 150x150 mm, Akryl, Väggavstånd

956.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Akrylskyltar

Bredd:

150 mm

Höjd:

150 mm

Tjocklek:

6 mm

Material:

Akryl

Fästmetod:

Väggavstånd

Produktbeskrivning

Att synas är att finnas, och för företag är det därför extremt viktigt att synas. En skylt som sitter på fasaden är ett första steg, men företagsskyltar kan även skapas för fler ändamål än att synas utåt. De kan lika gärna visa vägen till kontor och avdelningar likväl som informera om öppettider, priser eller menyer.

Företagsskyltens olika funktioner

Visa

Företagsskyltar har en mängd olika funktioner – Vad behöver du för skylt? Företagets kanske viktigaste skylt är oftast en stor skylt som presenterar företaget vid namn och visar även ofta vilka tjänster eller produkter som säljs. Dessa brukar vanligvis också visa en företagslogo och fästs på husets fasad.

Storlek och material på skylten kan variera beroende på miljön företaget befinner sig i. Till företagsskylt för utomhusbruk rekommenderas starkt att materialen plast, aluminium eller akryl väljs då dessa tål väder och vind betydligt bättre än andra material.

Guida

Många företagsskyltar har även en guidande funktion. De visar vägen till entrén, vem som sitter på de olika kontoren samt hur man hittar till de olika avdelningarna. De företagsskyltar som guidar kan hittas i hissar och korridorer liksom på dörrar och väggar. Allt för att guida besökare, kunder eller patienter rätt.

Informera

Det är även vanligt att företagsskyltar har en informativ funktion. Det kan då handla om allt från öppettider till att informera om att skyddskläder bör bäras inom ett speciellt område. När dessa skyltar skapas bör man först utgå från var de ska sitta och därefter skapa en skylt som syns tydligt så att informationen verkligen når sin målgrupp.

Montera företagsskyltar med väggdistans

Kombineras ofta med
Akrylskyltar, Oval Transparent Frostad. Fästmetod: Väggavstånd
Frostad akrylskylt | Väggavstånd

200 x 100 mm, Frostad

700.00 kr

inkl. moms

Akrylskyltar, Fyrkantig Transparent Akryl. Fästmetod: Väggavstånd
Akrylskyltar

150 x 100 mm, Akryl

885.00 kr

inkl. moms

Vad tycker våra kunder?