Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Lär mer om våra brevlådeskyltar

Att ha en brevlådeskylt är både snyggt och visar tydligt för omvärlden vilka som bor i hemmet eller vem brevlådan tillhör. En sådan skylt är visserligen inte något krav från tidningsbud eller brevbärare, men underlättar deras arbete och ser till att posten hamnar rätt.

Dessutom är en namnskylt till brevlådan en första välkomnande gest till besökare.

Vid val av skylt till brevlåda finns det flera viktiga saker att ha i åtanke. Förutom att välja färg, form och design kan det vara bra att se över de vanligaste varianterna av text som står på brevlådeskyltar.

Enkel montering med tejp

Utforma passande brevlådeskylt

Namnetikett på brevlåda

Detta är en mindre form av en postlådeskylt. Textmässigt karakteriseras den av att det oftast bara är ett efternamn eller företagsnamn skrivet. En namnetikett är ett enkelt sätt att skriva ut vem som bor eller arbetar i huset.

Här bor-skylt

Detta är en mer personlig variant av en namnskylt till brevlådan. Ovanför namnet skrivs ”Här bor”, vilket visserligen är en självklarhet, men som gör din skylt till postlådan betydligt mer välkomnande.

Efternamn/hela namnet

En namnskylt till postlåda kan antingen enbart ha efternamnet på de som bor i huset eller både deras förnamn och efternamn. Detta är en smaksak men för de som bor i en trappuppgång där det är flera som har samma efternamn, kan det vara en fördel att även ha med förnamnet på brevlådan.

Adress

Förutom att ha ett namn på sin postlådeskylt väljer även vissa att skriva ut adressen. Detta kan vara en fördel om det exempelvis inte finns en fasadskylt som markerar ut adressen och kan underlätta för tidningsbud och brevbärare.

Välj brevlådeskylt med omsorg - även en liten skylt kan förmedla viktig information.

Vanliga frågor och svar

  • Hur ska en standard brevlådeskylt se ut?

En brevlådeskylt kan se ut på en mängd olika sätt och utformas i olika material, färger och former. Skyltmax erbjuder hållbara och väderbeständiga skyltar i gravyrplast och aluminium. Du designar enkelt brevlådeskyltar med valfri text och layout i Skyltomaten. För den som vill finns det möjlighet att lägga till bild eller logga på skylten.

  • Hur monterar jag bäst en brevlådeskylt?

Ett enkelt och smidigt sätt att fästa brevlådeskylten är med självhäftande tejp. Våra skyltar i gravyrplast och aluminium kan beställas med självhäftande baksida. Tejpen har en mycket god häftförmåga och kan användas både inom- och utomhus så länge ytan är ren, torr och jämn. Vi erbjuder också möjligheten att skruva upp skylten.

  • Finns det en standardstorlek för brevlådeskyltar?

Storlek på brevlådeskyltar skiljer sig åt beroende på var skylten ska sitta. Ska den sitta på dörren, som en etikett i ett lägenhetskomplex eller direkt på brevlådan? I Skyltomaten kan du utforma skyltar efter dina behov. Mät först upp på ytan där du vill placera skylten och ange sedan önskat mått på hemsidan.

  • Vilket material lämpar sig bäst för en brevlådeskylt?

Vi erbjuder olika material beroende på vad du är ute efter och var skylten ska sitta. Våra hållbara och stabila plastskyltar med gravyr är ett populärt och prisvärt material som kan användas både inne och ute. Med en självhäftande baksida är de smidiga att fästa på rena och torra ytor. Vi erbjuder även dekaler eller vinyltext för den som är ute efter uppmärkning med etiketter eller fristående bokstäver.

  • Kan jag beställa brevlådeskyltar till en bostadsrättförening?

Ja. Vi erbjuder bra rabatter vid större beställningar till exempelvis till bostadsrättsföreningar, hotell, föreningar och andra verksamheter. På vår hemsida är det enkelt att beställa och din skyltdesign sparas på ditt kundkonto, så att du enkelt kan logga in och beställa likadana skyltar igen. Vårt erfarna kundserviceteam hjälper dig med de frågor du kan tänkas ha kring produkter, material och din order.

  • Vad är standardtexten på en brevlådeskylt?

Vad vill du ha med på din skylt? Utforma skylten som du vill ha den, med för- och efternamn, adress och/eller ett enkelt meddelande som ”Ingen reklam, tack!”. Hos oss kan du anpassa skylten efter egen önskan, i önskad färg och form, storlek och material. Se våra exempelskyltar för mer inspiration.

 

Vad tycker våra kunder?