Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om graverade skyltar

Vi erbjuder graverade skyltar av hög kvalitet som kan beställas i önskad storlek direkt på hemsidan. Våra gravyrskyltar består av en 1,6 mm tjock flerskiktsplast (akrylplast) som graveras med laser i olika färger. När text och motiv graveras in på skylten kommer det undre lagret fram vid graveringen.

Med tanke på den långa livslängden, stabiliteten och höga kvaliteten används gravyrskyltar inom flertalet områden och branscher, bland annat som märkskyltar inom bygg och industri, men även som vackra dörrdekorationer eller inredningsskyltar i hus och hem.

Graverade skyltar för hus och hem

Vad sägs om en ”välkommen hem”-skylt till ytterdörren, en WC-skylt till badrumsdörren eller en skylt med hästens namn till hästboxen? Våra gravyrskyltar är oerhört populära och finner användning i praktiskt taget alla miljöer! Därför har de blivit något av en favorit, både bland privatpersoner och företag.

Våra gravyrskyltar kan beställas i 16 olika färger. Med våra olika typsnitt, textstorlekar och skyltformer kan du skräddarsy graverade skyltar till hemmet efter egen önskan. Behöver du hjälp kan du alltid vända dig till vår kundservice.

Gravyrskyltar - favoriten bland företag

Företag och verksamheter som letar efter väderbeständiga och stabila skyltar för utomhusbruk kan med fördel välja graverade plastskyltar. Med en livslängd på upp till 10 år vid utomhus användning är detta ett pålitligt alternativ i alla väder, och dessutom ett prisvänligt sådant. De hållbara och UV-tåliga skyltarna gör att de kan användas inom en mängd områden.

Graverade skyltar för uppmärkning

Företag har oftast behov av uppmärkning av olika slag. Det kan innefatta märkskyltar inom bygg och industri (VVS, larm, tele, el eller uppmärkning av kablar och dylikt). Här rekommenderar vi graverade skyltar i plast som är både tåliga, väderstabila och prisvärda.

Är du i behov av en hel serie av graverade märkskyltar med nummer och/eller bokstäver? Skicka in dina önskemål eller din beställning till oss och vi hjälper dig att placera din order. Naturligtvis skickar vi alltid en bekräftelse för dig att godkänna.

 

Montering med tejp

Vad tycker våra kunder?