Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om träskyltar

Välkomna gästerna med en gemytlig träskylt eller skylta med tänkvärda ord i hemmet – en trevlig inredningsdetalj. Designa träskyltar med egen text i valfri design, direkt på hemsidan.

Notera att våra träskyltar är avsedda för inomhusbruk.

Träskyltar med egen text

Träskyltar används ofta när man vill förmedla en varmare och mer gammaldags känsla. Hos oss kan du skapa personliga träskyltar med egen text som gör huset eller stugan än mer hemtrevlig. Genom val av typsnitt kan du designa träskyltar som passar i olika miljöer. Föredrar du klassiska träskyltar, en mer lantlig stil eller modernt avskalat?

Tillverkning och material

Våra träskyltar består av MDF med träfanér i träslagen björk och ek. Materialet har en tjocklek på 4 mm. Då materialet är obehandlat är det endast avsett för användning inomhus. Våra träskyltar tillverkas med tryck i en UV-printer, vilket innebär att du kan ladda upp bilder och text i flerfärg. Du väljer önskat träslag, färg, form, fästmetod och storlek i Skyltomaten. I Skyltomaten kan du beställa träskyltar i upp till 1100 x 1100 mm. Träskyltar kan fästas med skruv eller tejp, hängandes på väggen eller med hjälp av väggavstånd.

Montering med skruv


Användningsområden

Några vanliga användningsområden är:

  • Dörrskyltar och andra inredningsskyltar inomhus – t.ex. för ett badrum, toalett, sovrum eller en bastu när man vill förmedla en mjukare och varmare känsla än vad en plastskylt gör. En välkomnande skylt eller en träskylt med en text eller budskap kan ge ett rum en känsla av att vara ombonat och hemtrevligt.
  • Skyltar till sina husdjur – t.ex. för husdjurets sov- eller matplats.
  • Träskyltar som en inredningsdetalj, ex. på en restaurang, reception eller entré där man vill skapa en ombonad, trevlig och naturnära känsla för gäster och besökare.

Tillgängliga fästmetoder

Skruv
Skruv med skruvhatt
Tejp
Flaggfäste
Hängande
Väggavstånd
Vajerupphängning i tak

Vad tycker våra kunder?