Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om rollups

Med rollups når du tydligt ut med ditt budskad. Är du ute efter en lätthanterlig, portabel reklampelare eller displayställ är våra rollups att rekommendera. Våra rollups kommer med bärväska och är enkla att transportera och montera. Produkten är avsedd för inomhusbruk (p.g.a. vältrisk vid vind).

En rollup kan bland annat användas för presentation och display på mässor, events och i butiker.

En rollup utgörs av en bildkassett i aluminium (850 eller 1000 mm bred) som står på marken med dubbla utvikbara fotstöd. Bildduken drar du sedan upp ur kassetten och fäster på baksidan med hjälp av en pinne. Vi erbjuder rollups i två olika storlekar: 850 x 2000 och 1000 x 2000 mm.

I Skyltomaten kan du designa din rollup så som du vill ha den. Lägg till önskad text, bild, färg och bestäm storlek.

Enkel montering


Rollups Standard

Trycket görs på en slät och stabil PET-polyesterfilm fri från PVC med matt satinfinish. Detta ger utskrifter av hög kvalitet. Tjocklek: 220 µ. Mörkläggande med grey-back och 100 % curl free. 

Rollups ECO

Trycket görs på en högkvalitativ kritvit polyesterväv med ljusgrå baksida, brandklassad enligt B1 (europeisk standard). Tjocklek: 300 µ. Materialet är fritt från PVC och miljöcertifierat enligt ISO 14001. Rollups ECO rekommenderas till i stort sett all offentlig miljö som kontor, mässor, butiker, sjukhus, hotell där miljöcertifierat material är ett krav.

Användningsområden

  • Rollups lämpar sig speciellt för inomhusbruk såsom mässor, utställningar samt övrig display.

  • De utgör ett utmärkt verktyg när det gäller att kommunicera ett budskap eller marknadsföra ett varumärke. Många företag använder sig av rollups i just marknadsföringssyfte, då det är en smidig, effektiv och prisvärd marknadsföringsprodukt.

  • Du kan också använda din rollup som en detalj på scen om du exempelvis ska redovisa något. På så vis får du gör du din presentation proffsigare samt att åhörarna får ett bättre sammanhang.

    Kontakta vår kundservice om du har frågor eller om du behöver en offert. Du kan även fylla i en kostnadsfri offertförfrågan, då får du svar på mailen inom en arbetsdag.

Tillgängliga fästmetoder

Stativ

Vad tycker våra kunder?