Information om COVID-19: Vi tillverkar och levererar som vanligt.

Läs mer.

Klicka här för att börja designa din skylt

Rollups

Är du ute efter en lätthanterlig, portabel reklampelare eller displayställ är våra rollups att rekommendera. Våra rollups kommer med bärväska och är enkla att transportera och montera.

Användningsområdet är stort. En rollup kan bland annat användas för presentation och display på mässor, events och i butiker. Det är ett utmärkt verktyg när det gäller att kommunicera ett budskap på exempelvis en utställning eller mässa. Produkten är avsedd för inomhusbruk (vältrisk vid utomhus användning).

En rollup utgörs av en bildkassett i aluminium (850 eller 1000 mm bred) som står på marken med dubbla utvikbara fotstöd. Bildduken drar man sedan upp ur kassetten och fäster på baksidan med hjälp av en pinne. Vi erbjuder rollups i två olika storlekar: 850 x 2000 och 1000 x 2000 mm.

I Skyltomaten kan du designa din rollup på egen hand! Lägg till önskad text, bild och färg.

Läs mer

Börja designa din skylt

Exempel på Rollups

Created with Fabric.js 1.7.19 V ä l k o m m e n blodgivare! 10 - 16 Drop-in mellan Lör & sön

Rollup

850 x 2000 mm

811 kr

Created with Fabric.js 3.4.0

Rollup

850 x 2000 mm

686 kr

Rollup Standard

Trycket görs på en slät och stabil PET-polyesterfilm fri från PVC med matt satinfinish. Ger utskrifter av hög kvalitet. Tjocklek: 220 µ. Mörkläggande med grey-back och 100% curl free. 

Rollup ECO

Trycket görs på en kraftig och stabil polyesterväv av hög kvalitet, brandklassad enligt B-s1,dO (europeisk standard). Tjocklek: 330 µ. Materialet har en grå baksida och är 100% mörkläggande med en printyta som är reflexfri. Rekommenderas till i stort sett all offentlig miljö som kontor, mässor, butiker, sjukhus, hotell etc. där miljöcertifierat material är ett krav. Certifierad enligt GREENGUARD GOLD. 

Användningsområden: 

  • Rollups lämpar sig speciellt för inomhusbruk såsom mässor, utställningar samt övrig display. 
  • De utgör ett utmärkt verktyg när det gäller att kommunicera ett budskap eller marknadsföra ett varumärke. Många företag använder sig av rollups i just marknadsföringssyfte, då det är en smidig, effektiv och prisvärd marknadsföringsprodukt.

Vad tycker våra kunder?