Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Skyltmax – en erfaren skylttillverkare

2008. Året då Skyltmax ser dagens ljus för första gången. Från en källare på Fotö i Göteborgs skärgård började vi sälja skyltar till företag och privatpersoner och formade det som idag är en nytänkande, ansvarsfull och erfaren skylttillverkare med kontor och produktion i Landvetter, öster om Göteborg.

På de 15 år som sedan passerat har vi som skylttillverkare sålt närmare 8 miljoner skyltar till fler än 120 länder. Med den erfarenheten i bagaget kan du som kund känna dig trygg i att vi vet vad vi gör. Vi gör det enkelt för dig som kund att skapa och beställa skyltar precis så som du vill ha dem.

Idag är Skyltmax en av de största skyltleverantörerna och kan hantera allt från en enstaka skylt till tusentals skyltar i samma order. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina tankar.Från standardskyltar till specialbeställningar

I vårt sortiment hittar du alltid standardskyltar att utgå ifrån när du skapar din skylt. Vi tillverkar även specialordrar som ligger utanför vårt standardsortiment. Det innebär att vi exempelvis kan köpa hem ett speciellt material som du vill ha och tillverka skylten precis efter dina önskemål. Kontakta oss gärna om du inte hittar det material, den storlek eller utformning du söker på vår hemsida.

Vi är otraditionella…

…och vi stoltserar med det. Genom vårt designverktyg Skyltomaten kan du enkelt skapa din skylt från grunden. Detta enkla verktyg – där du kan välja mellan material, form, text, färg, motiv och fästmetod – gör att ingen skylt blir den andra lik. Du som kund bestämmer över din produkt. 

Det sätter vi värde på. Vi är otraditionella och vi revolutionerar en bransch som tidigare inte riktigt hängt med i den digitalisering som skett under de senaste 20 åren. Vi vill att det ska vara enkelt att beställa skyltar – både egendesignade och specialbeställda.

Vi gör skyltar enkelt

Vi borrar, laminerar, bockar, fräser och använder laseretsning, gravering samt laserprint. Smidigt och enkelt för dig som kund att hitta exakt det du vill ha med andra ord. Nedan ser du vad vi kan erbjuda dig från vårt standardsortiment – men vi kan självklart även lösa dina specialbeställningar om du har sådana.

AluminiumskyltarRostfria skyltarGraverade skyltarAkrylskyltarVinyltexterDekalerMagnetskyltarMässingsskyltarTräskyltarTaktila skyltarRollupsBanderollerKonturskurna skyltarEco BoardFör en översiktlig bild över vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig har vi tagit fram en produktkatalog. I denna hittar du våra standardmaterial, tillverkningsprocesser, specialbeställningar samt produktspecifikationer – men även mer om vår historia samt hur vi jobbar för att ge bästa möjliga service och kvalitet till dig som kund.

Detta är Skyltmax

Vi säkerställer ditt behov av hög kvalitet

Vi är närmare 80 anställda på Skyltmax och jobbar tätt tillsammans för att säkerställa att du får produkter av högsta kvalitet med ett ultimat produktionsflöde.

  • Som företag får du en personlig kontakt i kundservice som hjälper dig med din beställning. Annars designar du en i Skyltomaten och beställer.

  • Våra skyltdesigners säkerställer att skyltarna blir som du tänkt dig och skickar designen till våra skylttillverkare.

  • Våra skylttillverkare skapar din unika skylt.

  • Slutligen tar våra paketeringsansvariga hand om din beställning, sorterar och paketerar den så att din skylt levereras i tid med rätt tillbehör.

Vår skylttillverkning håller högsta kvalitet och skyltarna genomgår en noggrann kontroll innan de skickas ut till våra kunder. Vi har också en nöjd kund-garanti som gäller för hela vårt sortiment.Med hållbarhet i fokus revolutionerar vi skyltbranschen

Vi vill inte bara leverera de bästa skyltarna till dig. Vi vill också vara en skylttillverkare där våra medarbetare ska känna sig trygga och må bra. Vår företagskultur är otroligt viktig för oss och vi är stolta över att vi år 2023 hamnade på femteplats i listan över Sveriges bästa arbetsplatser för medelstora företag.

Med en sund arbetsmiljö kan vi också skapa produkter av hög kvalitet och ett mindset att alltid vara i framkant, nytänkande och alltid för ditt bästa som kund.

Vi vill självklart också att världen ska bli en så bra plats att leva på som bara går – på alla plan. Vi försöker tänka hållbart och vi gör det ur flera aspekter. Vi berättar om hur vi strävar efter en bättre värld på vår CSR-sida.Detta är vårt uppdrag

Vi är en nytänkande skylttillverkare som digitaliserat branschen sedan 2008. Vårt mål är att erbjuda dig som kund ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser.

Läs även om vår vision och våra värderingar som företag.Låter Skyltmax som en skylttillverkare du kan tänka dig?

Kan vi vara den du letar efter? För oss spelar det ingen roll om du bor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Umeå eller någon annan del av landet. Du är alltid välkommen att höra av dig oavsett vad det handlar om (det får dock gärna handla om skyltar, för det är vi absolut bäst på).

Boka in ett möte med oss för att diskutera dina behov. Vi kan hjälpa dig från grunden och starta ett företagskonto. På så vis kan du enkelt återkomma och beställa skyltar som är anpassade precis efter ditt företag.

Vad tycker våra kunder?