Om oss

Detta är Skyltmax

Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare som digitaliserar branschen med målet att erbjuda kunden ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser. Genom det webbaserade designverktyget, Skyltomaten, kan våra kunder enkelt skräddarsy sina skyltar online och få ordern levererad hela vägen hem eller till företaget. 

Verksamheten med kontor och produktion är placerat i Landvetter, öster om Göteborg. Vi är idag över 50 anställda som ser till att din beställning hanteras så effektivt som möjligt och hjälper till vid alla frågor du kan tänkas ha. Vår skylttillverkning håller högsta kvalitet och skyltarna genomgår en noggrann kontroll innan de skickas ut till våra kunder. Vårt sortiment utökas ständigt och omfattar idag både gravyr- och printprodukter.

Alla är välkomna att beställa av oss, både företag och privatpersoner. Sedan starten 2008 har vi levererat över tre miljoner skyltar till fler än 100 länder världen över. Vår drivkraft ligger i att skapa enkla lösningar som tillgodoser kundens behov, samtidigt som vi vill ta vårt ansvar i samhället och aktivt jobbar med klimat- och hållbarhetsfrågor.

Vår vision

Vår vision är att vara det enklaste och mest ansvarsfulla alternativet för beställning av skyltar online.

Våra värderingar

Våra tre värdeord är en naturlig del i vår företagskultur och vägleder oss i allt vi gör. 

Enkelt

Vi tror på enkelhet i alla dess former. Det ska vara enkelt att bli kund hos oss, beställa och kommunicera med oss. Vi strävar hela tiden efter att skapa enkla och användarvänliga lösningar som tillgodoser våra kunders behov, samtidigt som vi vill göra det dagliga arbetet smidigt och effektivt med enkla och okomplicerade arbetsprocesser.

Ansvarsfullt

Vi vill agera ansvarsfullt i allt vi gör. För oss är det en självklarhet att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar samhället, därav jobbar vi med klimat- och hållbarhetsfrågor (CSR) och engagerar oss genom kampanjer och olika samarbeten. Vi vill vara ett ansvarsfullt, tryggt och hållbart alternativ. Läs mer om vårt CSR-arbete här.

Omtänksamt

Vi bryr oss om och respekterar varandra, våra kunder och vår omvärld. Våra kunder ska känna sig trygga och nöjda när de handlar av oss och alltid få den hjälp de behöver.

Vad tycker våra kunder?