Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om vinyltexter

Vinyltexter är en populär produkt som går att applicera på vägg, fönsterruta och brevlåda. Vinyltexter som är utskurna används på bl.a. bilar, båtar och cyklar.

Det går även att beställa spegelvänd vinyltext om man vill fästa texten på insidan av en fönster- eller bilruta. Det gör man enkelt i Skyltomaten genom att välja spegelvänd under ”Text”. Vi erbjuder vinyltext från 30 x 30 mm upp till 3000 x 550 mm.

Fördelen med en vinyltext är att det inte blir någon bakgrund, vilket blir snyggt på en fönsterruta eller liknande bakgrund. Text och bild i en färg utan små detaljer går att beställa som vinyltext, men handlar det om en detaljerad bild eller en bild i flera färger beställer du istället en dekal. Är du osäker på om bilden är för detaljerad så kan du skicka in den till vår kundtjänst så kan vi göra en bedömning.

Användningsområden

Vid alla tillfällen då man vill skylta med något direkt på en fönsterruta eller en bil så är vinyltext ett utmärkt alternativ. Några vanliga användningsområden är:

  • Företagsskyltar – framförallt för skyltning på företagets bilar eller lokalers fönsterrutor.
  • Butiker, restauranger och caféer skyltar ofta direkt på sina fönsterrutor och entrédörrar. Då är vinyltext ett bra alternativ.
  • Vinyl till brevlådan - sätt familjens namn på brevlådan med en snygg vinyltext. Vinylen har en stark häftförmåga och tål väder och vind.


Applicering av vinyltext

Skrapan som används i videon skickas med varje beställning.


Observera att ytan som vinyltexten ska fästas på ska vara torr samt ren från smuts och fett så börja alltid med att rengöra ytan och avlägsna eventuellt fett.

Tillgängliga fästmetoder

Självhäftande

Vad tycker våra kunder?