Klicka här för att börja designa din skylt

Dekaler

Dekaler, även kallade stickers, klistermärken eller etiketter passar utmärkt som fordonsdekor, fönsterdekor och för uppmärkning. Användningsområdena är många. Med den självhäftande baksidan lämpar sig våra dekaler för skyltning både inom- och utomhus. Märk upp produkter, behållare eller fäst på fordon/maskiner.

Våra dekaler består av vit PVC-film eller printvinyl. De digitalprintas på vit printvinyl med grå baksida så att underlaget de monteras på inte syns igenom. De minsta dekalerna vi erbjuder är 30 x 30 mm och de största är 1200 x 1000 mm.

Ladda enkelt upp färgbilder och/eller lägg till valfri text i Skyltomaten. Våra klistermärken eller dekaler kan även beställas konturskurna. I Skyltomaten väljer du vilken storlek på konturskärning du önskar. Storleken baseras hur mycket yta du önskar kring objektet (din text eller bild). 

En dekal får alltid en bakgrund. Vill man inte att bakgrunden ska synas utan enbart text och bild bör man istället välja en vinyltext.

Läs mer
Börja designa din skylt

Exempel på Dekal

Created with Fabric.js 2.7.0

Dekal

42 x 30 mm

49 kr

Användningsområden

Dekaler är ett bra val då man vill skylta med klistermärken i flera färger eller önskar en speciell färg på text eller bild. Exempel på användningsområden är:

  • Stickers till bil eller annat fordon. Företag som vill skylta på sina bilar eller fönsterrutor kan använda sig av dekaler om man vill ha dem i färg, kanske med sin egen logo. Det går också att designa dekaler att fästa på hästtransport. För enfärgade texter och enklare bilder i en standardfärg är vinyltext att föredra då man får sin text konturskuren utan bakgrund.
  • Vid uppmärkning av lådor, förvaringsskåp och annat är dekaler ett enkelt och smidigt sätt att skapa ordning.
  • En restaurang, butik eller café som vill marknadsföra sig direkt på entrédörren eller i sina skyltfönster kan enkelt göra det med dekaler.

Applicering av dekal

För information om hur man fäster en dekal, se videon här. Skrapan som används i videon skickas med varje beställning.

Dekalerna bör monteras på torra och plana till lätt böjda ytor. Observera att ytan som dekalen ska fästas på ska vara torr samt ren från smuts och fett så börja alltid med att rengöra ytan och avlägsna eventuellt fett.

Vad tycker våra kunder?