Dekaler

Skapa din egen dekal med valfri text och design, eller välj från våra färdigdesignade exempel.

Enkelt att beställa
Snabb leverans
Låga priser
Nöjd kund-garanti
100% klimatkompenserat

Populära exempel på dekaler

Created with Fabric.js 4.5.1

Dekaler

231 x 80 mm, Vinyl

70.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

360 x 130 mm, Vinyl

109.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.0

Dekaler

120 x 40 mm, Vinyl

50.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

360 x 130 mm, Vinyl

116.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 4.5.1

Dekaler

280 x 100 mm, Vinyl

83.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

180 x 70 mm, Vinyl

70.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 4.5.1

Dekaler

200 x 120 mm, Vinyl

77.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

250 x 250 mm, Vinyl

240.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

70 x 15 mm, Vinyl

49.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

250 x 250 mm, Vinyl

137.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

350 x 90 mm, Vinyl

88.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 4.5.1

Dekaler

40 x 30 mm, Vinyl

49.00 kr inkl. moms

Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om dekaler

Vi erbjuder dekaler, även kallade stickers, klistermärken eller etiketter. Hos oss kan du designa egna fordonsdekaler, fönsterdekaler eller klistermärken för uppmärkning. Köp klistermärken med egen bild eller logotyp och skapa roliga dekaler för hemmet, bilen eller fönstret.

Våra dekaler består av vit PVC-film eller printvinyl. De minsta dekalerna vi erbjuder är 15 x 15 mm och de största är 1200 x 1000 mm.

Ladda enkelt upp färgbilder och/eller lägg till valfri text i Skyltomaten. Våra klistermärken eller dekaler kan även beställas konturskurna. I Skyltomaten väljer du vilken storlek på konturskärning du önskar. Storleken baseras hur mycket yta du önskar kring objektet (din text eller bild). 

En dekal får alltid en bakgrund. Vill man inte att bakgrunden ska synas utan enbart text och bild bör man istället välja en vinyltext.

Användningsområden

Dekaler är ett bra val då man vill skylta med klistermärken i flera färger eller önskar en speciell färg på text eller bild. Exempel på användningsområden är:

Golvdekaler

Vi erbjuder slitstarka dekaler i matt vinyl för golvmontage inomhus i exempelvis butik, köpcentra, flygplats och tunnelbana. Våra självhäftande golvdekaler är slitstarka och tåliga och lamineras med ett golvlaminat som ger ett bra skydd och även är halkdämpande (halkskyddsgrad R10 i enlighet med DIN 51130).

Vill du se exempel på golvdekaler? Klicka här

Dekaler till fordon

Designa fordonsdekaler eller klistermärken direkt på hemsidan! Det har aldrig varit enklare att skapa sina egna dekaler. I Skyltomaten kan du designa dekaler för alla typer av fordon. Skapa en dekal till hästtransporten eller varför inte en cykeldekal?

Dekaler för uppmärkning

Vid uppmärkning av lådor, förvaringsskåp och annat är dekaler ett enkelt och smidigt sätt att skapa ordning.

Reklamdekaler

En restaurang, butik eller café som vill marknadsföra sig direkt på entrédörren eller i sina skyltfönster kan enkelt göra det med dekaler.

Applicering av dekaler

Dekaler bör monteras på torra och plana till lätt böjda ytor. Observera att ytan som dekalen ska fästas på ska vara torr samt ren från smuts och fett så börja alltid med att rengöra ytan och avlägsna eventuellt fett. Det kan till och med vara bra att tvätta ytan med avfettningsmedel före dekalen ska appliceras.

Vid låga temperaturer utomhus rekommenderar vi att du värmer upp ytan som dekalen ska monteras på. Du kan till exempel använda en värmepistol eller hårtork. Detta gör att dekalen fäster bättre och det är mindre risk att dekalen går sönder.

Vanliga frågor och svar om dekaler

1. Var finner dekaler användning?

Våra dekaler eller stickers lämpar sig för både inom- och utomhusbruk och kan appliceras på torra, rena och jämna ytor. Dekalerna är hållbara och tål väder och vind. Hos oss kan du göra egna dekaler som till exempel golvdekaler, bildekaler, MC-dekaler, fönsterdekaler, crossdekaler, hjälmdekaler, väggdekaler, dekaler till hästtransporten eller etiketter för uppmärkning med mer.

2. Kan jag beställa transparenta dekaler?

Ja. För dig som inte önskar någon bakgrund erbjuder vi transparenta dekaler. Du kan enkelt ladda upp bilder och lägga till valfri text på din dekal. Välj sedan typ av bakgrund. Om du vill ha en färgad bakgrund väljer du till önskad färg på färgpaletten i Skyltomaten. Vill du endast ha utskurna siffror eller bokstäver rekommenderar vi istället utskuren folie, eller vinyltext.

3. Kan jag beställa konturskurna dekaler? 

Ja. För dig som vill ha figurskurna dekaler, utan kanter eller ram, erbjuder vi en konturskärning i tre olika storlekar. Konturskurna dekaler passar bra för den som vill synas med exempelvis en företagslogga på bilen, för fönsterdekor eller annat. Ladda upp valfri bild eller text i Skyltomaten och figurskärningen anpassas efter dina objekt. 

4. Kan jag ladda upp egna bilder på en dekal?

Ja. Du kan ladda upp egna bilder, logotyper eller välja från befintliga bildmotiv i Skyltomaten. Bilderna kan efter uppladdning förstoras, förminskas och du kan själv välja placering av motivet på dekalen. Dekalerna tillverkas med digitaltryck i flerfärg. 

5. Vad kostar en dekal?

Priset på dekaler varierar beroende på beställmängd, design och storlek. I Skyltomaten kan du se priset under tiden du designar din dekal eller sticker. Vi erbjuder en mängdrabatt som baseras på antalet artiklar. Ju fler artiklar som beställs, desto högre blir rabatten. För att se vilken rabatt som dras av, prova att placera en dekal i kundvagnen och öka sedan antalet.

Tillgängliga fästmetoder

Självhäftande
Självhäftande golv

Vad tycker våra kunder?