Dekaler

Dekaler, även kallade stickers, klistermärken eller etiketter passar utmärkt som fordonsdekor, fönsterdekor och för uppmärkning. Användningsområdena är många. Med den självhäftande baksidan lämpar sig våra dekaler för skyltning både inom- och utomhus. Märk upp produkter, behållare eller applicera på fordon/maskiner.

Våra dekaler består av vit PVC-film eller printvinyl. De digitalprintas på vit printvinyl med grå baksida så att underlaget de monteras på inte syns igenom.

De minsta dekalerna vi erbjuder är 30 x 30 mm och de största är 1200 x 1000 mm. Du kan ladda upp egna bilder i färg till din dekal och du kan även få text och enklare bilder i önskad färg genom att välja färg på färgpaletten i Skyltomaten.

En dekal får alltid en bakgrund. Vill man inte att bakgrunden ska synas utan enbart text och bild bör man istället välja en vinyltext.

Användningsområden

Dekaler är ett bra val då man vill skylta med klistermärken i flera färger eller önskar en speciell färg på text eller bild. Exempel på användningsområden är:

  • Företag som vill skylta på sina bilar eller fönsterrutor kan använda sig av dekaler om man vill ha dem i färg, kanske med sin egen logo i sina exakta färger. För enfärgade texter och enklare bilder i en standardfärg är vinyltext att föredra då man får sin text konturskuren utan bakgrund.
  • Vid uppmärkning av lådor, förvaringsskåp och annat så är dekaler ett enkelt och smidigt sätt att skapa ordning.
  • En restaurang, butik eller café som vill marknadsföra sig direkt på entrédörren eller i sina skyltfönster kan enkelt göra det med dekaler.

Applicering av dekal

För information om hur man fäster en dekal, se videon här. Skrapan som används i videon skickas med varje beställning.

Dekalerna bör monteras på torra och plana till lätt böjda ytor. Observera att ytan som dekalen ska fästas på ska vara torr samt ren från smuts och fett så börja alltid med att rengöra ytan och avlägsna eventuellt fett.

Created with Fabric.js 1.7.9 Hästtransport

Dekal

420x130 mm

122 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 Trapphuset är utrymningsväg Får ej blockeras

Dekal

250x70 mm

76 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 Transport DJUR

Dekal

300x200 mm

130 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 PLAST- FÖRPACKNINGAR

Dekal

200x200 mm

104 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 BRANDSLÄCKARE

Dekal

100x100 mm

65 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.17 PARIS NEW YORK TOKYO LONDON BERLIN

Dekal

300x400 mm

199 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.12 Kamera- övervakning

Dekal

170x220 mm

100 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.17 Rökning förbjuden

Dekal

180x60 mm

66 kr inkl. moms

Vad tycker våra kunder?