Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om banderoller

Med hjälp av banderoller med eget tryck kan du enkelt nå ut med ditt budskap på ett tydligt sätt, oavsett avstånd. Banderoller, eller vepor som det också kallas, är smidiga att montera och transportera och passar utmärkt både inomhus och utomhus.

Våra banderoller tillverkas i gjuten PVC av högsta kvalitet och kan beställas i storlekar från 1.000 x 500 mm upp till 6.000 x 1.540 mm. Med öljetter i hörnen och längs sidorna kan banderoller enkelt fästas på olika sätt. Stroppar för att fästa banderollerna levereras med beställningen utan kostnad.

Användningsområde för banderoller

Skyltning med banderoll är ett prisvärt och flexibelt sätt att nå ut med ditt budskap. Några vanliga användningsområden är:

  • Företagsskyltar – för företag som syns på mässor och andra events är det effektivt att skylta med banderoller då de är enkla att montera upp och ned, samt att transportera då även en stor skylt kan rullas ihop till litet format.

  • Reklamskyltar – för ett företag som tillfälligt vill skylta för en kampanj är en banderoll ett bra alternativ. Man kan snabbt och enkelt få upp en stor skylt utanför företagets lokaler eller vid vägkanten och sedan lika enkelt montera ned den tills det är dags för kampanj på nytt.

Fler tips på olika typer av banderoller

Banderoller kan användas på mässor och event, i butiker och på olika evenemang. Fördelen med en banderoll är att du enkelt och kostnadseffektivt kan förmedla dina budskap. Banderollen kan du bära med dig överallt och den är enkel att montera och ta ned. Här kommer lite tips på olika typer av banderoller du kan skapa hos oss.

Studentbanderoller

Designa en studentbanderoll att ta med dig under firandet av studenten och på festen! Du sätter personlig prägel på studentbanderollen genom att ladda upp valfria bilder, lägger till en egen text och väljer färg. Häng upp synligt på väggen, så att alla gäster får ta del av din kreativa sida. Hur enkelt som helst, och kommer garanterat att bli uppskattat!

Banderoller för födelsedag och firande

Sprid glädje och överraska vänner eller familj med en egendesignad banderoll på födelsedagen. Montera på en vägg eller fasad, väl synlig för födelsedagsbarnet och kanske även för gäster. Våra banderoller med eget tryck gör det möjligt för dig att ladda upp egna foton med valfri placering på banderollen. Ta fram din kreativa sida och skapa en personlig gåva till festen!

Reklambanderoller

En banderoll kan användas för att synliggöra ditt varumärke, vara eller tjänst – en smidig, prisvärd och effektiv marknadsföring helt enkelt! Våra reklambanderoller med eget tryck består av ett hållbart och slittåligt material som med fördel kan användas både inom- och utomhus. De passar utmärkt för större exponeringar och kan monteras på exempelvis ställningar, fasader eller staket. Välj mellan olika storlekar i Skyltomaten.

Designtips

Nedan följer tre tips på vad du ska tänka på inför ditt köp av banderoll.

Tydlig text

Texten bör vara tydlig, var därför sparsam med information i din design.

Färgkombinationer

Tänk på kontrasterna mellan text och bakgrund; har du en ljus bakgrund bör du ha en mörk text och vice versa.

Storlek på text

På vilket avstånd ska texten på banderollen kunna läsas? Fundera på vilken storlek som bäst passar för ändamålet och anpassa därefter i vår Skyltomat.

Vi har hjälpt många vid köp av banderoller

Att skapa personliga och snygga banderoller är något vi har hjälpt våra kunder med i många år. Våra kunniga medarbetare vet hur en bra vepa med tryck ska se ut. Beställ banderoller hos oss så får du snabb leverans och 100 % nöjd kund garanti. För frågor, ta kontakt med oss! Du vet väl också att du kan skicka en offertförfrågan kostnadsfritt till oss? Inom en arbetsdag har du offerten på din mail.

Tillgängliga fästmetoder

Öljetter

Vad tycker våra kunder?