Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om affischer

Affischer, även kallade prints, planscher eller posters är ett perfekt alternativ för den som vill nå ut med sitt budskap på ett prisvärt och enkelt sätt.

Affischer i större format används ofta till mässor, konserter och andra evenemang för att väcka uppmärksamhet eller sprida information.

Den som vill skapa unika posters till hemmet kan låta kreativiteten flöda. På hemsidan finns alla möjligheter till att skapa exakt de posters du vill ha med valfritt motiv. Här kan du se fler posters som passar hemmet.

Reklamaffischer i specialdesign - perfekt skyltning för butiker

Affischer, posters eller prints kan med fördel placeras i skyltfönster, på väggar, dörrar eller anslagstavlor och sätts ofta upp på offentliga platser så som köpcentra, i restauranger och i butiker. Ofta använder butiker och företag reklamaffischer för att marknadsföra ett varumärke eller göra reklam för nya produkter eller tjänster. Här kan du se exempel på reklamaffischer.

Skylta med erbjudanden eller kampanjer genom att sätta upp specialdesignade affischer. Våra affischer kan beställas i storlek upp till 120 x 400 cm. För den som vill göra reklam för en vara eller tjänst med små medel kan med fördel välja en affisch för detta syfte. Affischer är både ett prisvärt och enkelt sätt att nå ut med sitt budskap.

I år är det även valår! Spana in våra valaffischer här.

Specialdesignade posters - en snygg inredningsdetalj

Affischer eller posters i mindre format kan även användas i hemmet som en snygg inredningsdetalj. Vår Skyltomat erbjuder en mängd valmöjligheter där du själv väljer färg, form, storlek och kan ladda upp ett valfritt motiv. Ladda enkelt upp egna bilder eller välj bland våra befintliga bilder i Skyltomaten.

Att designa egna posters är både kul och kreativt för den som gillar att skapa något från grunden. En poster eller affisch kan utformas som en present med ett tänkvärt citat eller en enkel bild - mer personligt kan det inte bli! Skyltomaten erbjuder tusentals designalternativ där du bestämmer slutresultatet.

Affischer - fotopapper av hög kvalitet

Våra affischer, posters eller prints har en minimistorlek på 100 x 100 mm och en största storlek på 4000 x 1200 mm. Alla våra affischer eller posters printas med digitaltryck. Materialet består av fotopapper av hög kvalitet som har en tjocklek på 0,214 mm (214 μm).

Våra affischer kan användas både inom- och utomhus, men har en längre hållbarhet vid inomhusbruk. Livslängden för utomhus användning är tre månader.

Användningsområden för affischer

Affischer är ett perfekt alternativ för företag och butiker som vill marknadsföra ett varumärke, olika produkter eller en tjänst. En affisch i större format kan väcka uppmärksamhet och inspirera.

Skapa unika affischer till kampanjer, mässor, konserter, födelsedagar och andra tillfällen. Ge bort en poster i present till dina nära och kära. Med en tavelram blir din poster komplett och skänker troligtvis mycket glädje.

Designa posters till sovrummet, vardagsrummet, köket, barnrummet eller arbetsplatsen. En poster är ett enkelt och prisvärt sätt att ge liv åt en tom vägg. En enkel bild, ett citat eller en tänkvärda ord kan göra mycket för ett rum. Hur ser din poster ut?

Vad tycker våra kunder?