Affischer

Affischer, även kallade prints, planscher eller posters är ett perfekt alternativ för den som vill nå ut med sitt budskap på ett prisvärt och enkelt sätt. Affischer i större format används ofta till mässor, konserter och andra evenemang för att väcka uppmärksamhet eller sprida information. Affischer kan med fördel placeras i skyltfönster, på väggar, dörrar eller anslagstavlor och sätts ofta upp på offentliga platser så som köpcentra, i restauranger och i butiker. Ofta använder butiker och företag reklamaffischer för att marknadsföra ett varumärke eller göra reklam för nya produkter eller tjänster. Affischer eller posters i mindre format kan även användas i hemmet som en snygg inredningsdetalj. Skapa egendesignade reklamaffischer, kampanjaffischer, valaffischer, konsertaffischer eller inred med posters till hemmet i valfri storlek och med valfritt motiv!

Vår Skyltomat erbjuder en mängd valmöjligheter där du själv väljer färg, form och storlek. Ladda upp egna bilder eller välj bland våra befintliga bilder i Skyltomaten. Våra affischer har en minimistorlek på 100 x 100 mm och en största storlek på 4000 x 1200 mm. De printas med digitaltryck på ena sidan. Materialet består av fotopapper av hög kvalitet med en tjocklek på 0,154 mm (154 μ). Våra affischer kan användas både inom- och utomhus, men har en längre hållbarhet vid inomhusbruk. Livslängd för utomhusbruk är tre månader.

Användningsområden

  • Affischer är ett perfekt alternativ för företag och butiker som vill marknadsföra ett varumärke, en vara eller tjänst. En affisch i större format kan väcka uppmärksamhet och inspirera.
  • Skapa unika affischer till kampanjer, mässor, konserter, födelsedagar och andra tillfällen.
  • Designa posters till sovrummet, vardagsrummet, köket, barnrummet eller arbetsplatsen. En poster är ett enkelt och prisvärt sätt att ge liv åt en tom vägg.

Vad tycker våra kunder?