Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om Eco Board

Eco Board är en miljövänlig skylt och prisvärd produkt bestående av kvalitetskartong med träfiberkärna av märket Katz. Det lättviktiga och styva materialet lämpar sig perfekt för skyltning i inomhusmiljöer (display) och har ett flertal användningsområden.

Hängande displayskyltar är ett smidigt sätt att få ut sitt budskap oavsett det är i butik, mässa eller på ett marknadsföringsevent. Det lättviktiga, tåliga och styva materialet kan enkelt monteras med vajer från tak och lockar till sig uppmärksamhet från långt håll.

Materialet har en tjocklek på 2 mm och tillverkas med digitaltryck på en slät, matt och laminerad yta som resulterar i klara, fina färger av hög kvalitet. Våra Eco Boards kan designas i storlek upp till 700 x 1000 mm och beställas med skruv, tejp eller som hängande (med vajer från tak).

Vi erbjuder också Eco Board namnskyltar i olika former som kan beställas med nål eller magnet. Dessa lämpar sig utmärkt till mässor, konferenser, möten eller seminarium. Våra namnskyltar i Eco Board är en perfekt produkt för den som söker snygga namnbrickor att använda under en begränsad period.

Katz Display Board tillhör gruppen av miljövänliga papper/papp och kan återvinnas som brännbart avfall. Skivorna är PEFC-certifierade och innehåller inga giftiga tillsatser.

Användningsområde

  • Hängande display (POS) – marknadsföring av nya produkter, kampanjer, event och annat. Skyltarna används för att locka till sig uppmärksamhet och används ofta under en begränsad tidsperiod.
  • Interiörskyltning
  • Namnskyltar – perfekt som namnskyltar för kortvariga arrangemang som till exempel mässa, kurs, seminarium eller konferens

Montering med flaggfäste

Tillgängliga fästmetoder

Skruv
Tejp
Skruv med skruvhatt
Hängande
Vajerupphängning i tak
Flaggfäste

Vad tycker våra kunder?