Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Liknande kategorier

Information om skyltar

Skyltar kan se ut på en mängd olika sätt och ha olika syften. Ska syftet med skylten vara att dra till sig uppmärksamhet, hitta rätt, informera eller handlar det om att skapa igenkänning?

Vi vill tillgodose dina behov och har därför tagit fram det online-baserade designverktyget Skyltomaten. Där kan du genom tusentals designkombinationer själv bestämma layout på dina skyltar. 

Enkelt att designa personliga skyltar online

Skyltar med text och bild är populärt både bland privatpersoner och företag. Speciellt bland företag är behovet av skyltar stort, där skylten ofta används för att informera, visa vägen eller för att marknadsföra verksamheten. Men det är även privatpersoner som beställer skyltar till hemmet, gården eller trädgården – för att strukturera upp eller som en dekoration till dörren eller huset. Att enkelt och snabbt kunna beställa egendesignade skyltar har visat sig vara populärt bland många.

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika material som är anpassade för skyltning både inomhus och utomhus. Genom val av färg, form, typsnitt och fästmetod samt möjlighet att ladda upp egen grafik kan du skapa exakt den skylt du behöver för hemmet eller företaget.

Skyltar för alla behov – vi hjälper dig!

Hos oss kan du börja designa din skylt direkt på hemsidan eller hämta inspiration från våra skyltexempel. Våra exempel på skyltar kan vara en hjälp om du vill designa en liknande skylt. Du behöver bara klicka på den aktuella skylten och kan sedan anpassa efter egna önskemål.

Har du frågor kring våra skyltar eller material, vill ha hjälp med att placera en beställning eller behöver du en offert? Vi hjälper dig gärna!

Om du är ute efter produkter du inte hittar bland våra produktsidor har vi även följande produkter (beställs via kundservice):

Vad tycker våra kunder?