Skyltmax stipendium

Har du en lösning på klimathotet, en idé som förenklar människors stressade vardag eller kanske kan underlätta livet för en småbarnsförälder? Ansök till Skyltmax stipendium!

Som en ung entreprenör vet vi hur viktigt det är med extra stöd för att kunna förverkliga sin idé. Vi vill hjälpa dig att genomföra ditt uppdrag eller projekt! Vi älskar innovation och alla idéer är därför välkomna!

Vi ser fram emot att få ta del av spännande, kreativa och innovativa idéer och lösningar!

Hur går det till?

Din idé kan vara en fysisk produkt, tjänst eller en kombination av dessa, en metod eller process. En intern jury utser sedan tre stipendiater som tilldelas ett stipendium om 20 000 kronor, 10 000 kronor samt 5 000 kronor. Vi baserar vår bedömning på innovation samt hur väl genomförbar och genomarbetad idén är.

Så här går det till:

Beskriv din idé så utförligt som möjligt och ansök genom att skicka in till oss via formuläret nedan. Du kan skicka in din ansökan fram till den 1 januari 2019.

När ansökningstiden gått ut den 1 januari påbörjas urvalsprocessen. En intern jury gör en bedömning. Vi baserar vår bedömning på innovation samt hur väl genomför och genomarbetad idén är.

Beslut om avslag eller beviljande av din ansökan skickas ut per e-post senast den 31 januari 2019.

Skicka din ansökan här!


Genom att skicka in din ansökan lagras dina uppgifter hos oss. De kommer inte att användas i marknadsföringssyfte. För mer information, se vår integritetspolicy..

Vad tycker våra kunder?