Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Hållbarhetsstipendium

Har du en idé som kan bidra till ett mer hållbart samhälle? Ansök till vårt hållbarhetsstipendium!

Som ett entreprenörsdrivet företag vet vi hur viktigt det är med extra stöd för att kunna förverkliga sin idé. Vi vill hjälpa dig att genomföra uppdrag eller projekt som kan göra världen lite bättre. Vi älskar innovation och alla idéer är därför välkomna. Vi ser fram emot att få ta del av spännande, kreativa och innovativa idéer!

Hur går det till?

Din idé kan vara en fysisk produkt, tjänst eller en kombination av dessa, en metod eller process. En intern jury utser sedan en stipendiat som tilldelas ett stipendium om 10 000 kronor. Vi baserar vår bedömning på innovation samt hur väl genomförbar och genomarbetad idén är.

Vad ska din ansökning innehålla?

  • En beskrivning av din idé eller lösning.
  • En motivering varför du/ni är rätt kandidat för Skyltmax stipendium och vad stipendiesumman ska användas till.

Tänk på att bifoga filer till din beskrivning där du har möjlighet att berätta mer detaljerat om din idé samt hur långt i processen du har kommit.

Så här går det till:

Beskriv din idé så utförligt som möjligt. Ansökan ska innehålla en motivering till stipendiets ändamål. Ansök genom att skicka in till oss via formuläret nedan. Du kan skicka in din ansökan fram till den 15 maj 2023.

När ansökningstiden gått ut den 15 maj påbörjas urvalsprocessen. En intern jury gör en bedömning. Vi baserar vår bedömning på innovation samt hur väl genomför och genomarbetad idén är.

Beslut om beviljande av din ansökan skickas ut per e-post senast den 15 juni 2023.

Skicka din ansökan här!

Genom att skicka in din ansökan lagras dina uppgifter hos oss. De kommer inte att användas i marknadsföringssyfte. För mer information, se vår integritetspolicy.

Vad tycker våra kunder?