Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om magnetskyltar

Våra ensidiga magnetskyltar är heltäckande  och består av en magnetmatta med matt, UV-skyddad yta. Applicera på rena, torra och släta ytor för bästa fäste.

Magnetskylten kan användas både inom- och utomhus. Skapa personliga magneter såsom kylskåpsmagneter, diskmaskinsmagneter eller varför inte en bilmagnet? Fäst på magnetiska ytor, t.ex. en whiteboard.

Med en bilmagnet kan du enkelt göra reklam för ditt företag eller annan verksamhet genom att applicera magneten direkt på bilen. Skapa personliga kylskåpsmagneter eller magnetskyltar att fästa på diskmaskinen och andra magnetiska ytor, t.ex. en whiteboard.

Våra magnetskyltar tillverkas med digitaltryck och kan beställas i önskade färger. Magneten har en tjocklek på 0,6 mm och kan beställas i upp till 900 x 1500 mm. Den minsta storleken vi erbjuder är 10 x 30 mm. I vår Skyltomat kan du ladda upp dina egna bilder och utforma magnetskyltar helt efter egen önskan. 

Användningsområden: 

  • Låt företagets eller verksamhetens logga synas med en bilmagnet eller designa din egen övningskörningsskylt. Magneten är enkel att fästa och ta bort. 

  • Designa personliga kylskåpsmagneter med roliga citat eller bilder. Med en diskmaskinsskylt låter du andra veta om disken är ren eller smutsig. De kan appliceras när de behövs och plockas bort utan skada. 

  • Skapa personliga magnetskyltar att fästa på t.ex. whiteboard eller andra magnetiska ytor.

Viktigt att tänka på:

Magneten har en temperaturbeständighet på ca. -30°C / +55°C. Max temperatur under kort tid: 65°C. Magnetskylten bör ej användas under längre tid på fordon då det kan skada lacken. Notera att det finns en risk för att magneten kan lossna från fordonet vid högre hastigheter. Tänk på att applicera magnetskylten på rena, torra och släta ytor för bästa fäste. 

Tillgängliga fästmetoder

Magnet

Vad tycker våra kunder?