Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Namnskylt till sjukvården i blå plast | Militärklämma

Namnskyltar gravyr, 80x25 mm, Militärklämma

Namn

Organisation/Titel

137.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Namnskyltar gravyr

Bredd:

80 mm

Höjd:

25 mm

Tjocklek:

1,6 mm

Fästmetod:

Militärklämma

Produktbeskrivning

Namnskyltar sjukvård

Förutom att få vård, är det viktigt för sjukhusbesökare med ett trevligt och personligt bemötande från de anställda på sjukhuset.

En namnskylt kan tydligt förmedla vem det är som ger vård till patienten, t.ex. om det är en sjuksköterska eller läkare.

Bra namnskyltar inom vården gör det enkelt för patienten att se yrkestillhörighet samt namn på personen man pratat med. Detta underlättar även för kommande vård och kommunikation.

Skyltmax erbjuder namnskyltar i både plast, trä, aluminium, mässing och i miljövänlig papp (Eco Board). Välj den typ av namnbricka som passar din personlighet eller arbetsplats bäst!

Förutom storlek och material på skylten finns det främst tre saker det är bra att tänka på när namnskyltar eller namnbrickor inom sjukvård utformas.

Namnskyltar för vårdpersonal

Text

Även om namnet står i centrum på skylten är det också viktigt att yrkestillhörigheten är tydlig. Detta för att ge patienten en trygghet i vem det är som förmedlar informationen och vilken yrkesgrupp att vända sig till om ytterligare frågor skulle uppstå.

Symbol

En liten symbol kan förändra en opersonlig och formell namnskylt till att upplevas som betydligt varmare. Detta är bland annat vanligt hos undersköterskor och sjuksköterskor som jobbar med bebisar och barn. Det är också trevligt att ha en symbol som visar ett fritidsintresse. En fotbollssymbol för en fotbollsälskare kan skapa trevliga diskussioner med patienterna.

Färg

För att öka tydligheten mot patienterna införde Akademiska Sjukhuset i Uppsala år 2012 att alla namnskyltar på vårdpersonal skulle ha färg baserat på yrke. Där är till exempel namnskylt för sjuksköterska blå, namnskylt för läkare röd och namnskylt för undersköterska grön. Detta är något som flera sjukhus har tagit efter sedan dess och något som uppskattas hos patienterna. Kolla upp vilka regler som gäller på just din arbetsplats.

Fler namnskyltar

Andra har även handlat: namnbrickor, övriga namnskyltar.

Vad tycker våra kunder?