Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Magneter

Magnetskyltar, 75x30 mm, Magnetiskt, Magnet

50.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Magnetskyltar

Bredd:

75 mm

Höjd:

30 mm

Tjocklek:

0.6 mm

Material:

Magnetiskt

Fästmetod:

Magnet

Produktbeskrivning

Designa personliga magneter i valfritt utförande online. Vi erbjuder magneter med en heltäckande magnetisk yta. Då de har en stark häftförmåga är de perfekta att applicera på fordon, kylskåp, diskmaskin, whiteboard och andra magnetiska ytor. För exempel på kylskåpsmagneter, klicka här.

Personliga magneter online

Vi tillverkar personliga magneter efter dina önskemål. Magneter kan användas till allt från att fästa lappar på kylskåp till att visa upp ditt företag på bilen. Våra starka magneter passar utmärkt till både inom- och utomhus användning och bör appliceras på rena, torra och släta ytor för bästa fäste.

Magneter med eget tryck

Hos oss beställer du magneter med ditt eget tryck. Ladda upp en logotyp eller en bild, eller välj bland bilderna i Skyltomaten. Vi tillverkar våra magneter med digitaltryck i fyrfärg för bästa resultat och kvalitet.

Magneter – ett prisvärt och enkelt sätt att marknadsföra sig

Behöver du visa upp verksamheten och nå ut med ett budskap, eller skylta med ett tillfälligt erbjudande? En magnetskylt till bilen är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att synliggöra företaget. Gör reklam för din produkt, tjänst eller ditt företag och designa en magnetskylt med namn, information och logotyp som du direkt kan applicera på bilen.

Våra starka magneter har en tjocklek på 0,6 mm och kan beställas i valfri storlek upp till 900 x 1500 mm. Välj form, storlek, färg och ladda upp bilder efter egen önskan.

Vad tycker våra kunder?