Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om Kylskåpsmagneter

Kylskåpsmagneter

Bli glad varje gång du öppnar kylskåpet! Med personliga kylskåpsmagneter kan du välja fritt mellan färg och form. Se till att sätta färg på kylskåpet och förmedla värme, glädje eller information till familjen.

I vår skyltomat utformar du enkelt dina kylskåpsmagneter. Ladda upp egna bilder eller lägg till  ett budskap, citat, ordspråk eller annan text.

Magnetskyltar till kylskåpet är bra på många sätt. De är väldigt praktiska när man behöver fästa olika dokument, scheman, inköpslistor, kom-ihåg-lappar eller bilder på kylskåpet, men kan också fungera som en liten inredningsdetalj.

Våra kylskåpsmagneter kan utformas efter egen önskan i vår Skyltomat. Vill du ha en rund, fyrkantig eller taggig skylt? En blå, röd eller gul skylt? På designsidan finns alla möjligheter att skapa just den kylskåpsmagnet du önskar. Designa en skylt med valfri text, en smiley, eller en skylt med texten ”Kom ihåg” eller ”Handla hem”. Här är möjligheterna många.

Kylskåpsmagneter av hög kvalitet

Våra starka magnetskyltar består av heltäckande magnet och tillverkas med digitaltryck i färg. Magnetmattan har en matt, UV-skyddad yta och en tjocklek på 0,6 mm. Magneterna kan beställas i upp till 900 x 1500 mm och har en minsta storlek på 10 x 30 mm. För bästa fäste, tänk på att applicera magnetskylten på rena, torra och släta ytor.

Vad tycker våra kunder?