Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om Kylskåpsmagneter

Skapa ditt eget favoritkylskåp – bli glad varje gång du går in i köket. Med egna kylskåpsmagneter och fotomagneter kan du välja fritt mellan färg och form. Se till att sätta färg på kylskåpet och förmedla värme, glädje eller information till familjen. Kylskåpsmagneter med egen design kan ge dig minnen, skratt och kärlek varje gång du vistas i köket.

Gör egna kylskåpsmagneter och fotomagneter

I vår Skyltomat utformar du enkelt kylskåpsmagneter med eget tryck. Skapa en magnet med eget foto, en magnet till dina barn, eller lägg till ett budskap, citat, ordspråk eller annan text.

En magnet till kylskåpet är bra på många sätt. De är väldigt praktiska när du behöver fästa olika dokument, scheman, inköpslistor, kom-ihåg-lappar eller bilder på kylskåpet. De kan också fungera som en liten inredningsdetalj.

Våra kylskåpsmagneter kan utformas efter egen önskan i vår Skyltomat. Vill du ha en rund, fyrkantig eller taggig skylt? En blå, röd eller gul skylt? På designsidan finns alla möjligheter att skapa egna kylskåpsmagneter. Designa en skylt med valfri text, smiley, eller en magnet med texten ”Kom ihåg” eller ”Handla hem”. Här är möjligheterna många.

Kylskåpsmagneter av hög kvalitet

Våra starka kylskåpsmagneter består av en heltäckande magnet och tillverkas med digitaltryck i färg. Magnetmattan har en matt, UV-skyddad yta och en tjocklek på 0,6 mm. Magneterna kan beställas i upp till 900 x 1500 mm och har en minsta storlek på 10 x 30 mm. För bästa fäste, tänk på att applicera magnetskylten på rena, torra och släta ytor. Så nu när du vet var man kan köpa kylskåpsmagneter är det bara att beställa.

Vad tycker våra kunder?