Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om konturskurna skyltar

Våra konturskurna skyltar består av en 3,2 mm tjock plast och kan beställas i antingen svart eller vitt. Materialet består av en akrylplast (PMMA). Designa utskurna bokstäver eller utskurna siffror i storlekar från 15 mm i upp till 560 mm (storleken kan ändras beroende på textens längd).

En konturskuren skylt kommer med en självhäftande baksida och fäster bra på vägg, dörr och andra plana ytor. Tejpen har en stark häftförmåga och det UV-tåliga, stabila och reptåliga materialet kan användas både inom- och utomhus.

Utskurna bokstäver

Utskurna bokstäver passar både i hemmet, företaget eller butiken. Konturfrästa bokstäver kan sättas upp på exempelvis dörr eller vägg. Utskurna frilagda bokstäver inger ett elegant och professionellt intryck och används ofta i entréer, receptioner, kontor, restauranger eller på hotell, ofta som informationsskyltar, men kan även användas som dekoration i hemmet. Designa dina egna bokstäver i önskat typsnitt och storlek. Visa var cafeterian är, åt vilket håll toaletten ligger eller hur man tar sig till spaavdelningen med våra fristående bokstäver.

Utskurna siffror

Utskurna siffror är ett snyggt alternativ för den som istället för en skylt föredrar fristående siffror. Konturfrästa siffror kan monteras inomhus på vägg eller dörr, men även användas utomhus så länge ytan är jämn och torr. Konturskurna siffror ger ett stiligt intryck och kan beställas i olika typsnitt och storlek, beroende på vad du vill att skylten ska förmedla.

Montering av konturskurna skyltar

Våra konturskurna plastskyltar är försedda med en självhäftande baksida med en skyddsplast som avlägsnas innan montering. För smidigast montering, använd mallen som levereras med och fäst denna på önskad yta (vägg eller dörr) med medföljande stripes. De utskurna delarna (utan skyddstejp) placeras sedan i mallen. Ta därefter bort mallen. Din skylt är klar!

Tillgängliga fästmetoder

Tejp

Vad tycker våra kunder?