Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om bilskyltar

Det är mycket vanligt att företag använder bilskyltar för att göra reklam för sin verksamhet. Hos privatpersoner är det vanligare med personliga eller roliga skyltar på bilen.

Personliga bilskyltar kan förmedla allt från reklam och information till humor för medtrafikanterna. Det vanligaste är att dessa skyltar fästes med sugproppar på insidan av rutan. Du kan även beställa vinyltexter som kan fästas på utsidan av bilen, alternativt på in- eller utsidan av rutan. 

Skapa personliga bilskyltar

Att ta bort eller förändra registreringsskylten på bilen är inte lagligt. Däremot har alla full frihet att sätta upp andra personliga bilskyltar på sin bil. Detta både på utsidan och på insidan.

Montering av vinyltexter


Reklam på bilen

Att marknadsföra sitt företag med hjälp av bilen är både effektivt och billigt. Ett alternativ är att välja plastskyltar med sugproppar, men bäst och tydligaste effekt ges när vinyltext används direkt på karossen. Fördelen med vinyltext är att det är ett enkelt, prisvärt och flexibelt sätt att göra reklam på, vilket har sina fördelar mot att lackera bilen.

Om det är reklam som ska framföras på bilskyltarna bör du tänka på att använda en relativt stor text, så att både företagsnamn och verksamhet framgår samt kontaktuppgifter.

Roliga bilskyltar

Här finns bilskyltar med olika humoristiska inslag. Skapa roliga dekaler till bilrutan, eller varför inte en plastskylt med sugproppar? En vinyltext eller dekal kan fästas direkt på bilen. Exempel på text är bland annat ”Kan du läsa detta kör du för nära” eller den mer subtila ”Sorry for driving so close in front of you”.

Till salu

Ett enkelt sätt att marknadsföra sin bil är att sätta en tydlig bilskylt i bakrutan med texten ”Till Salu” samt ett pris, telefonnummer och eventuell mailadress.

Fler skyltar till bilen

Andra som har köpt bilskyltar har även handlat: bildekaler och barn i bilen skyltar.

Vad tycker våra kunder?