Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om namnskyltar med magnet

Med snygga, personliga namnskyltar magnet får besökare ett trevligt och personligt bemötande från de anställda.

Namnskyltar med magnetfäste är ett slitvänligt och hållbart alternativ. Det är vanligt att man har flera namnskyltar per rock eller klädesplagg.

Varför magnet?

Namnskylt med magnet är ett smidigt och enkelt fästmetods val för dig som behöver kunna byta och fästa din namnskylt mellan olika klädesplagg. Magneten lämnar inga hål i kläderna och har en stark magnetisk dragningskraft. Vi fäster magnetbrickan med självhäftande tejp på baksidan av din namnskylt, du behöver bara ta bort den översta magnetbrickan och placera namnbrickan där du vill ha den och fästa magneterna mot varandra mellan tyget.

Vart ska namnskylten sitta?

Det absolut vanligaste och mest formella placeringen man finner en namnskylt med magnet är ovanför bröstet på vänstersida. Vill man tänka klokt och lite mer strategisk gällande placeringen, sätter man den på högersidan - då syns namnskylten tydligare när du hälsar på någon. Men det absolut viktigaste att tänka på är att den ska vara i bra höjd för att andra enkelt ska lägga märke till den och att namnskylten ska vara lättläst.

Tips för dig som ska designa namnskyltar med magnet:

1. Text för namn, yrkestillhörigheten eller företag ska vara tydligt.

2. Färgkombinationer: Om du har en mörk bakgrund, så bör du ha en ljus text. Har du en ljus bakgrund bör du ha en mörk text. Om du har en färgstark bakgrund så håll texten enfärgad i grå, vit eller svart nyans.

3. Ska namnskylten med magnet användas i arbetet? Addera företaget logotyp synligt på namnskylten. Tänk på att följa företagets färger och typsnitt. 

4. En symbol kan förändra en opersonlig och formell namnbricka till att upplevas som betydligt varmare. Varför inte addera en smiley? :)

Andra som beställt namnskyltar med magnet gillar även:

Namnskyltar Militärklämma, Namnskyltar Nål, namnbrickor, övriga namnskyltar.

Vad tycker våra kunder?