Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om banderoller

Med hjälp av banderoller kan du enkelt nå ut med ditt budskap på ett tydligt sätt, oavsett avstånd. Banderoller eller banners är smidiga att montera och transportera, och passar utmärkt för både inom- och utomhusbruk.

Våra banderoller tillverkas i gjuten PVC av högsta kvalitet och kan beställas i storlekar från 1.000 x 500 mm upp till 4.000 x 1.250 mm. Med öljetter i hörnen och längs sidorna kan banderoller enkelt fästas på olika sätt. Stroppar för att fästa banderollerna levereras med beställningen utan kostnad.

Användningsområde

Skyltning med banderoll är ett prisvärt och flexibelt sätt att nå ut med sitt budskap. Några vanliga användningsområden är:

  • Företagsskyltar – för företag som syns på mässor och andra events är det effektivt att skylta med banderoller då de är enkla att montera upp och ner, samt enkla att transportera då även en stor skylt kan rullas ihop till litet format.

  • Reklamskyltar – för ett företag som tillfälligt vill skylta för en kampanj är en banderoll ett bra alternativ. Man kan snabbt och enkelt få upp en stor skylt utanför företagets lokaler eller vid vägkanten och sedan lika enkelt montera ned den tills det är dags för kampanj på nytt.

Fler tips på olika typer av banderoller:

Banderoller kan användas på mässor och event, i butiker och på olika evenemang. Fördelen med en banderoll är att du enkelt och kostnadseffektivt kan förmedla dina budskap. Banderollen kan du bära med dig överallt och den är enkel att montera och ta ner. Här kommer lite tips på olika typer av banderoller du kan skapa hos oss.

Studentbanderoller

Designa en studentbanderoll att ta med dig under firandet av studenten och på festen! Du sätter personlig prägel på studentbanderollen genom att ladda upp valfria bilder, lägger till en egen text och väljer färg. Häng upp synligt på väggen, så att alla gäster får ta del av din kreativa sida. Hur enkelt som helst, och kommer garanterat att bli uppskattat!

Banderoller för födelsedag och firande

Sprid glädje och överraska vänner eller familj med en egendesignad födelsedagsbanderoll! Montera på en vägg eller fasad, väl synlig för födelsedagsbarnet och kanske även för gäster. Våra banderoller med eget tryck gör det möjligt för dig att ladda upp egna foton med valfri placering på banderollen. Ta fram din kreativa sida och skapa en personlig gåva inför festen!

Banderoller för reklam och marknadsföring

En banderoll kan användas för att synliggöra ditt varumärke, vara eller tjänst - en smidig, prisvärd och effektiv marknadsföring helt enkelt! Våra reklambanderoller med eget tryck består av ett hållbart och slittåligt material som med fördel kan användas både inom- och utomhus. De passar utmärkt för större exponeringar och kan monteras på exempelvis ställningar, fasader eller staket. Välj mellan olika storlekar i Skyltomaten.

Designtips:

Tänk på detta när du ska designa din banderoll:

1. Tydlig text: texten ska vara tydlig, var därför sparsam med information i din design.

2. Färgkombinationer: har du en ljus bakgrund bör du ha en mörk text. Har du en mörk bakgrund bör du ha en ljus text.

3. Storlek: från hur långt avstånd ska texten på banderollen vara läsbar? Fundera på vilken storlek som bäst passar för ändamålet och anpassa därefter i vår Skyltomat.

Vi har hjälpt många!

Att skapa personliga och snygga banderoller är något vi har gjort i många år. Våra kunniga medarbetare vet vad en bra banderoll ska innehålla. Med snabb leverans och 100% nöjd kund garanti så hjälper vi er mer än gärna med banderoller! För frågor eller offert, ta kontakt med oss!

Tillgängliga fästmetoder

Öljetter

Vad tycker våra kunder?