Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Här kan du läsa mer om våra posters

Ladda enkelt upp en egen bild, motiv eller text och välj bland olika typsnitt och färger. Här får du personliga posters, precis som du vill ha dem – med rätt motiv, hög kvalitet och bra villkor.

Genom att låta dig som kund bestämma villkoren vill vi också att du ska kunna njuta av ditt köp.

Tänk dig att du sitter hemma i vardagsrummet en regnig och mörk eftermiddag i oktober. Du är redan trött på vädret med vet samtidigt att vårt land står inför sex månader av mörker innan vårens värmande solstrålar når oss igen. Den tanken kan göra vem som helst aningen nedstämd. 

Men för att återvända till ljuset (nåja) vänder du dig om och tittar på din nyligen uppsatta tavelvägg. Här lyser det av färger, glada leenden och härliga minnen. Bilderna från den senaste semestern gör sig påmind och värmen sprider sig i kroppen igen. Det gör inte så mycket att mörkret tränger sig på längre – du ser det från den ljusa sidan istället, ringer en av vännerna som var med på semestern och går vidare med livet precis där du vill vara. 

Det kanske var en aning förskönande, posters kanske inte kan vända på humöret varje gång du är nedstämd, men det ligger ändå någonting den lilla berättelsen. Motiv vi hänger upp på väggen ska liva upp, göra oss glada och nostalgiska. De ska vara ämne för diskussioner, dagdrömmar och motivation.

Posters av fotopapper med hög kvalitet

Vi använder alltid fotopapper av hög kvalitet och printas med digitaltryck. Detta gör att färgåtergivningen blir bättre samt att det går åt mindre papper för oss i tillverkningsfasen – med andra ord blir det miljövänligare samt att kvaliteten på ditt motiv blir högre.

Vi erbjuder posters i flera olika storlekar

Minimistorlek: 100 x 100 mm
Maxstorlek: 4000 x 1200 mm.
Fotopapper tjocklek: 0,214 mm (214 μm).

Designa dina posters online

Hos oss är det enkelt att designa posters. Kika på våra alternativ ovan eller skapa din egen design i Skyltomaten. Välj storlek, motiv, typsnitt och färg helt själv. Det är snabbt och enkelt. Fördelen med att designa egna är att du aldrig enbart behöver välja mellan trendiga posters. Här gör du precis som du vill och behöver inte köpa motiv och skapelser som alla andra har i sina hem. Skapa unika posters istället.

Beställ reklamaffischer till företaget

Förutom posters som skapar hemtrevnad har vi även reklamaffischer du kan beställa. Få fram ditt varumärke och budskap med just din grafiska profil genom vår Skyltomat.

Hör av dig till oss

Om du har frågor kring mängdrabatt, upplösning, motiv, saknar något eller har någon annan fråga är du välkommen att kontakta vår kundservice eller skicka en kostnadsfri offertförfrågan. Du har offerten inom en arbetsdag på mailen.

Vår kundservice har öppet vardagar mellan 09:30–16:00, lunchstängt mellan 13–14. Du når dem antingen på info@skyltmax.se eller på telefon 031-44 81 78.

Vad tycker våra kunder?