Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om industriskyltar

Vi erbjuder industriskyltar i olika material och utföranden. Våra industriskyltar är anpassade för industrimiljöer, dvs. för tuffa miljöer där materialet ska vara hållbart och ha en lång livslängd.

Tillverkningsmetod: industriskyltar

Beställ industriskyltar i rostfritt stål, plast eller mässing. Våra märkskyltar tillverkas med hjälp av laseretsning, digitaltryck och gravyr. Alla alternativ resulterar i hög kvalitet och en märkning som garanterat håller länge i krävande utomhusmiljöer.

Skyltar för industrin i valfritt utförande

På vår hemsida kan du själv utforma den typ av industriskylt som krävs för dina behov och ändamål. Ladda upp ditt företags logotyp, symboler eller andra bilder som du vill ska vara med på skylten. Lägg till en valfri text och välj ett passande typsnitt. 

Vill du beställa ett större antal skyltar, kanske med en löpande nummerserie?  Du kan alltid kontakta oss direkt för en offert. Vi hjälper gärna till med att placera en beställning och svarar på de frågor du kan tänkas ha kring material eller din order. Skicka in din offertförfrågan här.

Relaterade produkter

Märkskyltar: små skyltar till alla områden och branscher. Utforma enkelt din skylt med valfri färg, form och fästmetod. 

Kabelmärkning: kabelmärken i plast för uppmärkning av kablar och installationer. Dessa levereras med buntband för enkel montering.

Ventilbrickor: brickor i plast och rostfritt stål för uppmärkning av ventiler, maskiner och pumpar.

Montering med tejp

Vad tycker våra kunder?