Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om gårdsskyltar

Gårdsskyltar kan exempelvis vara utformade för att locka till sig kunder, markera ut förrådsutrymmen eller vara ett sätt att välkomna gäster till gården. Vi erbjuder gårdsskyltar i olika material beroende på var du vill montera skylten.

Med ett allt större intresse för handel från lokala producenter är det viktigt att ha en tydlig namnskylt på gården och en skylt som förmedlar vad besökarna kan köpa.

Funktionerna för gårdsskyltar är många och därmed kan de även designas på en mängd olika sätt. Skapa personliga gårdsskyltar och ge gästerna den information som du vill förmedla.

Hur en gårdsskylt ska utformas och vilket budskap den ska förmedla är det bara fantasin som sätter begränsningar för. Det viktigaste är dock att skylten designas utifrån var den är tänkt att sitta och vilken information som ska förmedlas. 

Gårdsskylt på stolpe är ett bra alternativ för den som vill att skylten ska synas på längre avstånd, eller exempelvis fasadskylt. Hos oss kan du beställa gårdsskyltar med stolpfäste för enkelt montage direkt på en stolpe. Skapa din egen personliga gårdsskylt – här är några tips på vägen.

Designa och beställ personliga gårdsskyltar

Försäljning på gården

Att handla lokalproducerade och ekologiska varor direkt från gårdar har blivit allt mer populärt. Det är nyttigare, personligare och inte minst bättre för miljön. Skapa en gårdsskylt med exempelvis texten ”Färska ägg” eller ”Ekologiskt kött” för att locka förbipasserande.

Gårdens namn

En välkomnande skylt är alltid bra. Skriv i detta fall ut gårdsnamnet och inte bara ”Välkommen” på gårdsskylten – till exempel ”Välkommen till Familjen Svenssons bondgård”. Med en personlig utformning kan just din gårds känsla förmedlas.

Vad gården erbjuder

Idag har en del större gårdar flera olika inriktningar. Det är inte bara ridning eller hästuppfödning som är i fokus. Många gånger erbjuder gårdar allt från möjlighet till övernattning och att få besöka djuren, till ekologiska produkter och naturupplevelser. Gårdsskyltar kan i detta fall upplysa besökarna om utbudet och därmed göra det mer intresserant.

Skapa ordning

Lekstuga, snickarbod, vedskjul och förråd - det finns en rad olika utrymmen på gården att markera upp. Använd gärna samma stil på dessa som den gårdsskylt som visar gårdens namn, för att skapa en enhetlig känsla.

Montering med skruv

Vad tycker våra kunder?