Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om utomhusskyltar

Söker du en väderbeständig och hållbar utomhusskylt eller fasadskylt? Vi har ett stort urval av skyltar för utomhusbruk i olika material. Vi erbjuder utomhusskyltar i aluminium, plast och akryl, men även dekaler och vinyltexter som står emot väder och vind. Hos oss kan du designa skyltar efter egen önskan och behov direkt på hemsidan. 

Våra utomhusskyltar kommer i många olika material och storlekar – de är perfekta för att visa upp ditt varumärke, informera människor eller dekorera fasaden eller andra utomhusytor.

Skapa en personlig utomhusskylt för ditt hus, en bar, restaurang eller en skylt för trädgården. Låt våra skylexperter hjälpa dig eller anpassa din egen på vår designsida. Våra utomhusskyltar är hållbara och väderbeständiga. Välj mellan olika material.

Vilket är det bästa materialet för utomhusskyltar?

Vi erbjuder ett brett utbud av material som är gjorda för att klara tuffa förhållanden som vind, regn och kyla.

Utomhusskyltar i metall

Våra högkvalitativa metallskyltar är hållbara och väderbeständiga, perfekta för utomhusbruk. De är tillverkade av aluminium och kan hålla i ungefär 10 år utomhus. De utomhusaluminiumskyltar kan även beställas som reflekterande skyltar.

Utomhusskyltar i akryl

Akrylskyltar, eller Perspex-skyltar, håller också i ungefär 10 år och är vanliga som fasadskyltar bredvid en entré exempelvis. Vi använder digitaltryck för akrylskyltarna. Akrylskyltarna ger ditt företag en professionell och stilren look.

Utomhusskyltar i plast

När det gäller utomhusskyltar i plast rekommenderar vi våra graverade plastskyltar. De har en livslängd på upp till 10 år utomhus och är tillverkade av ett plastlaminat i två skikt. Texten och bilden graveras med laser så att det undre skiktet framträder - textens/bildens färg. Vi har även plastskyltar med färgtryck, men vi rekommenderar dem inte för utomhusbruk.

Utomhusbokstavsskyltar

Utomhusbokstavsskyltar kan antingen vara vinylbokstäver eller konturklippta skyltar. Vinylbokstäver kan appliceras på bilar, fönster eller väggar och finns i flera färger. De är UV-beständiga och håller i ungefär 10 år utomhus.

Våra konturklippta skyltar är tillverkade av akrylplast (PMMA) och håller också i ungefär 10 år. De har självhäftande baksida för montering på släta, torra och rena ytor. Tejpen har mycket stark vidhäftning och skyltarna är stabila, UV-beständiga och reptåliga. Perfekta att använda på fasader.

Roliga utomhusskyltar

Välj vilket av våra hållbara material som helst och skapa din egen roliga utomhusskylt. Skaffa en skylt för baren, dörren eller vad du än vill för att lysa upp stämningen.

Låt oss hjälpa dig

Letar du efter utomhusskyltar till ditt företag? Kontakta våra skyltexperter så hjälper vi dig att skapa en hållbar och snygg utomhusskylt som passar dina behov. Du kan också begära en kostnadsfri offert om du vill. Om du inte vill kontakta oss är du välkommen att använda vårt verktyg Skyltomaten för att anpassa din egen skylt med valfritt material, storlek, färg, text och bild. Lycka till!

Vad tycker våra kunder?