Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om trädgårdsskyltar

Trädgårdsskyltar håller inte bara ordning och reda i rabatterna utan kan även utgöra detaljer som gör det extra fint. Utöver blommor och växter, kan stenar, trädgårdsfigurer och skyltar skapa den oas som trädgården är för många.

För att uppnå den känslan du vill ha kan du skapa dina egna personliga trädgårdsskyltar. Text, form och design avgör du själv.

Det de flesta förknippar med trädgårdsskyltar är små trevliga skyltar som sticker upp ur jorden och berättar vad växten eller blomman heter. Kategorin trädgårdsskyltar innehåller såklart även andra slags skyltar som finns i trädgården.

Olika trädgårdsskyltar

Vad odlas?

En skylt med namnet på det som odlas är den vanligaste trädgårdsskylten. I detta fall kan skylten ha funktionen att tala om vad som kommer att växa upp ur jorden men även tydligt visa vilka namn de olika blommorna och växterna har när de visar sig i sin fulla prakt.

Välkommen

Välkommenskyltar är inte bara till för att välkomna gäster till hemmet. De kan lika gärna användas till att välkomna någon till en skön och avslappnande stund i trädgården.

Till hundägarna

I större och offentliga trädgårdar eller inom koloniträdgårdar är skyltar som pålyser hundägare om att ta hand om vad hunden lämnar efter sig vanliga. I dessa fall går det att utforma dessa så att de både ser trevliga ut samt smälter in i trädgårdens stil.

Visdomsord

Det är relativt vanligt att ha skyltar i trädgården med rofyllda och tänkvärda texter. Ett par exempel är ”Den här trädgården ska bli PERFEKT… någon gång” eller ”Stressfri zon” som tydligt påpekar att trädgården är till för att njutas i.

Vad tycker våra kunder?