Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om klistermärken

Du vill kunna skapa egna klistermärken med fotografi. Du vill kunna skapa slitstarka klistermärken till bilen eller båten. Du vill kunna skapa egna klistermärken till barnen och du vill kunna skapa klistermärken med ditt favoritlag och pynta rivalstadens alla lyktstolpar och elskåp.

Alla har vi väl sett klistermärken lite överallt och blivit nyfikna på vad det står. Klistermärken drar uppmärksamhet.

Hos oss kan du beställa klistermärken precis så som du vill ha det. I vår digitala tjänst Skyltomaten kan du välja precis vilken storlek, text, färg och motiv du vill ha.

Egentligen är det väl dumt av oss att skriva ned vilka användningsområden klistermärken har. Eftersom du besöker oss här har du nog redan bestämt dig. Men om du ändå är inne och läser denna text kan vi komma med lite inspiration. Det finns förhoppningsvis andra ställen du kan använda klistermärken på än du redan funderat kring. Oavsett är du välkommen till oss på Skyltmax, vi hoppas kunna hjälpa dig att köpa klistermärken precis så som du vill ha dem.

Klistermärken, stickers eller dekaler?

Klistermärken, stickers och dekaler – kalla det vad du vill. I grunden är det samma sak. Bara att vi kallar de vid olika namn beroende på kontext.

Klistermärken

Klistermärken sa vi när vi var barn. Vi associerar klistermärken med barn. De är färgglada, de livar upp barnens leksaker, säng, skrivbord, dörr och mycket mer. Varför inte kombinera nytta med nöje och skapa ett alfabet eller annat som kan lära barnen läsa?

Du kan även beställa klistermärken med ditt favoritlags färger, klubbemblem eller liknande. Perfekt när du åker på bortamatch och vill pynta rivalstadens alla lyktstolpar, elskåp och fasader med lagets färger och budskap.

Dekaler

Dekaler är slitstarka, beständiga och används mer i företagssammanhang, De ska kunna hålla när du sätter dekalerna på firmabilen eller i aktern på din båt. För det är klart att du ska visa upp företagets namn och logotyp med bildekaler på firmabilen. Det är klart att din båt ska få det finaste namnet med den finaste båtdekalen som visar det.

Stickers

Stickers har blivit allt vanligare och det pratas ofta om stickers till mobil, padda, datorer och andra digitala produkter. Stickers är mer ungdomligt än dekaler och mer vuxet än klistermärken. Helt enkelt ett sätt att sätta färg på annars ganska livlösa ytor.

Många musiker använder sig av stickers med bandets namn eller logotyp för att märka trumset, gitarrer, baslåda och annat de har med på turné.

Låt dina egna klistermärken pynta tillvaron

Visa vilket lag du håller på, pynta din dator, låt barnen leka med egna klistermärken, visa upp ditt varumärke på firmabilen. Hos oss kan du göra allt detta.

Egentligen är det väl dumt av oss att skriva ned vilka användningsområden klistermärken har. Eftersom du besöker oss här har du nog redan bestämt dig. Men om du ändå är inne och läser denna text kan vi komma med lite inspiration till, förhoppningsvis, andra ställen du kan använda klistermärken på än du redan funderat på. Oavsett är du välkommen till oss på Skyltmax, vi hoppas att vi kan hjälpa dig att köpa klistermärken precis så som du vill ha dem.

Tänk på detta när du applicerar klistermärken

Klistermärken och dekaler bör monteras på torra och plana till lätt böjda ytor. Ytan ska vara helt torr och ren från smuts/fett, så börja alltid med att rengöra ytan.

Montering av klistermärkenKontakta oss vid frågor eller funderingar

Om du har frågor kring beställning av klistermärken är du välkommen att höra av dig till vår kundservice, så hjälper dem dig med det mesta. Det kan handla om design, en stor order eller frågor om material och användning med mera. Välkommen!

Vad tycker våra kunder?