Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om namnskyltar med nål

Med snygga, personliga namnskyltar med nålfäste får besökare ett trevligt och personligt bemötande från de anställda.

Namnskyltar nål är ett slitvänligt och hållbart alternativ. Det är vanligt att man har flera namnskyltar per rock eller klädesplagg.

Varför nål?

Namnskylt med nål är ett smidigt och enkelt fästmetods val för dig som behöver kunna byta och fästa din namnskylt mellan olika klädesplagg. Nålen finns på namnskyltens baksida som du enkelt trär igenom de klädesplagg du vill ha namnskylten på. Du fäster sedan in nålen i sin hasp.

Vart ska namnskylten sitta?

Det absolut vanligaste och mest formella placeringen man finner en namnskylt med nål är ovanför bröstet på vänstersida. Vill man tänka klokt och lite mer strategisk gällande placeringen, sätter man den på högersidan - då syns namnskylten tydligare när du hälsar på någon. Men det absolut viktigaste att tänka på är att den ska vara i bra höjd för att andra enkelt ska lägga märke till den och att namnskylten ska vara lättläst.

Tips när du designar namnskylt med nål:

1. Text för namn, yrkestillhörigheten eller företag ska vara tydligt.

2. Färgkombinationer: Om du har en mörk bakgrund, så bör du ha en ljus text. Har
du en ljus bakgrund bör du ha en mörk text. Om du har en färgstark bakgrund så håll texten enfärgad i grå, vit eller svart nyans.

3. Ska du stå på event eller mässa och locka till nya kunder eller investerare? Addera företags logotyp synligt på namnskylten.

4. En symbol kan förändra en opersonlig och formell namnbricka till att upplevas som betydligt varmare. Varför inte addera en smiley? :)

Namnskyltar Militärklämma, namnbrickor, övriga namnskyltar.

Vad tycker våra kunder?