Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om våra campingskyltar

För riktigt vana campare brukar det vara busenkelt. De cruisar vant in mot receptionen, checkar in och tar sig sedan till sin campingplats – smäller upp förtält, utemöbler, tar sig något gott att dricka och njuter. Sen kan de nästa räkna ut var diskho, toalett och dusch finns. Badplats, grillplats och lekplats lokaliserar de redan på vägen från reception till sin plats. 

Men för den lite mer ovana, eller om du äger en större campingplats med flertalet olika sektioner, är det viktigt med en tydlig vägvisning och flera skyltar. Det gäller att märka upp det mesta som är av väsentlighet och intresse för gästerna; toalett, dusch, disk, bad, promenadstråk, reception, platsnummer, lekplats samt vägvisningsskyltar in till stan exempelvis. Varje camping behöver sin unika skyltning och vi finns vid din sida om du behöver hjälp. 

Skyltar som tål väder och vind

De flesta campingskyltar sitter ute. Där är det klokt att välja ett material som tål både väder och vind i flera år framöver. För just utomhusbruk rekommenderar vi följande material:

Om skyltarna ska användas för inomhusbruk kan även följande material beställas:

Campingskyltar på dina villkor

Fördelen med att beställa från oss är att du kan få dina skyltar precis som du själv vill ha dem. Med hjälp av vårt designverktyg kan du välja färg, form, motiv, storlek, material och fästmetod. 

Om du inte hittar det du söker efter får du gärna höra av dig till oss så kan vi säkert ordna det. Vi är vana vid att hantera beställningar utöver vårt standardsortiment och om du behöver ett visst material kan det finnas möjlighet för oss att köpa in det för just din beställning.

Hör av dig till oss vid eventuella frågor, funderingar eller tips:
info@skyltmax.se
031-44 81 78

Låt dina campingskyltarna bli en del av gästupplevelsen

Ett campingområde är i de flesta fall relativt stort. Det finns olika områden för olika typer av campingutrustning. Har du husbil, husvagn, tält eller bor i stugor; allt detta kräver sin skyltning. Det sista du vill att dina gäster ska uppleva är förvirring för att de inte hittar rätt. Underlätta för dem med rätt typ av skyltning – låt den bli en del av campingupplevelsen. Vi kan hjälpa dig med skyltar i rätt stil.

Vad tycker våra kunder?