Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Olika typer av kattskyltar

Information om kattskyltar

En katt är en del av familjen och ska därför självklart ha en egen namnskylt som kan sitta på kattlådan, vid matskålen eller där katten brukar sova. Skapa din personliga kattskylt efter dina, och inte minst dina katters, behov.

Utöver namnskyltar är det mycket vanligt att kattägare skapar en varningsskylt för att upplysa trafikanter om att de bör köra extra sakta och vara uppmärksamma där katter rör sig fritt i området.

Exempel på kattskyltar

En namnskylt på kattlådan, en varningsskylt för att få trafikanter att sakta ner eller en skylt som varnar för katten som vaktar hemmet - listan kan göras lång på olika typer av kattskyltar. Här listas några av de vanligaste varianterna.

Varningsskylt katt

Detta är en av de vanligaste skyltarna med katten som tema. Dessa kattskyltar har som funktion att få trafikanter att ta det extra lugnt och sakta ner farten. Många gånger utformas dessa skyltar likt vägskyltar – men med viss modifikation. Här finns klassiska varningsskylten med gul botten där en siluett av en katt finns mitt på skylten. Ett annat alternativ är en övergångsskylt med en katt på eller texten ”Kör sakta – Lekande Katter”.

Varning för katten

En vanlig hundskylt är ”varning för hunden”-skylten. Detta för att varna gäster som är hundrädda. Det finns även en hel del personer som är rädda för katter och därmed kan du med fördel sätta upp en kattskylt som på något sätt visar att det finns katter i hemmet.

Om jag kommit bort

En mycket praktisk kattskylt är den lilla brickan som kan fästas på kopplet eller selen. Skulle katten springa bort kan den som hittar katten lätt ringa det nummer som står på brickan så att katten snabbt ska kunna komma hem igen.

Fler djurskyltar

Andra har även handlat: namnbrickor katt, djurskyltar, hästskyltar, boxskyltar, namnbrickor hund, hundskyltarälgskyltar.

Montering med skruv

Vad tycker våra kunder?