Klicka här för att börja designa din skylt

Husnummerskyltar

Skapa din egen husnummerskylt med valfri text och design, eller välj från våra färdigdesignade exempel.
Nöjd kund-garanti
Låga priser
Snabb leverans
Enkelt att beställa
Vi klimatkompenserar!

Planerar du att sätta upp en husnummerskylt eller vill du byta ut din befintliga skylt? En husnummerskylt gör det enklare för dina gäster och för din brevbärare att hitta rätt. Pryd ditt hus med en snygg skylt som du fäster på fasaden, dörren eller brevlådan.

Populära exempel av husnummerskyltar

Created with Fabric.js 3.6.3

Plastskyltar gravyr

230 x 120 mm

358.75 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskyltar

150 x 150 mm

377.50 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskyltar

450 x 150 mm

573.75 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Plastskyltar gravyr

120 x 120 mm

165.00 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Akrylskyltar

250 x 80 mm

531.25 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Plastskyltar gravyr

120 x 100 mm

142.50 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Mässingsskyltar

104 x 60 mm

400.00 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskyltar

120 x 100 mm

402.50 kr

Kan du inte hitta vad du letar efter?

Via vår Skyltomaten kan du designa dina skyltar precis så som du vill ha dem. Text, färg, former och mycket mer.

Börja designa din skylt

Information om husnummerskyltar

Husnummer till fasaden

Att låta husnummer eller bokstäver smycka din husfasad hjälper inte bara besökare att hitta till rätt hus och adress, det sätter även en personlig prägel på ditt hus. Ett husnummer bör vara väl synligt och i en storlek och färg som gör att den också syns på avstånd. Vissa föredrar svart-vita husnummerskyltar medan andra väljer grå, svarta eller blå skyltar. Husnummer i emalj brukar vanligtvis beställas med blå bakgrund och vita siffror, oftast i en gammaldags stil med ram.

Vi erbjuder hållbara, stabila och vädertåliga husnummerskyltar i aluminium, plast, mässing och akryl. I Skyltomaten kan du skräddarsy din skylt och på så vis sätta din egen prägel på hemmet. Husnummerskyltar kan fästas på fasad eller vägg med skruv eller väggavstånd.

Husnummer till dörren

Piffa till dörren med snygga husnummer! Hos oss kan du designa exakt den skylt du önskar. Vi har skyltar i olika prisklasser och material, så att du ska hitta det som passar dig och din dörr. För dig som vill ha ett snyggt, prisvärt och hållbart alternativ kan med fördel välja en graverad plastskylt där hussiffrorna graveras in i skylten.

Söker du ett lite exklusivare alternativ erbjuder vi blanka mässingsskyltar i olika storlekar där text och eventuella bilder trycks direkt på skyltens yta.

Husnummer till brevlådan

Förtydliga med ditt husnummer! En brevlåda som inte är så stor kräver också en mindre skylt. En husnummerskylt till brevlådan kan se ut på olika sätt. Populärt är att använda sig av utskurna bokstäver eller siffror och fästa direkt på postlådan. Hos oss kan du designa en självhäftande vinyltext i önskat typsnitt, storlek och färg direkt i Skyltomaten.

Vi erbjuder graverade plastskyltar med en minsta storlek på 70 x 30 m. Beställ skyltar med självhäftande tejp och fäst på en slät och torr yta. Den starka tejpen gör att ditt husnummer kommer sitta till dess att du själv väljer att ta bort den. Välj typsnitt, färg och form efter egen önskan. Den som vill ha en ännu stabilare skylt kan välja digitalprintade aluminiumskyltar som kan beställas i storlekar från 70 x 30 mm.

Husnummer till fönster

Söker du utskurna nummer eller siffror att fästa på fönsterruta rekommenderar vi vinyltext som är utskuren folie, vilket passar utmärkt för dig som inte vill ha någon bakgrund utan enbart nummer. Välj mellan våra olika typsnitt eller ladda upp din egen fil. 

Designa personliga nummerskyltar på 2 min.

Nummerskyltar kan se ut på olika sätt. Hos oss har du möjlighet att designa din personliga nummerskylt efter egen önskan. Vi erbjuder allt från stabila aluminiumskyltar för väggmontage till lasergraverade plastskyltar som du fäster med tejp. I Skyltomaten bestämmer du själv stil på dina nummerskyltar eller sifferskyltar. Vi erbjuder: 

  • UV-beständiga skyltar av hög kvalitet
  • Olika material: aluminium, plast, mässing, akryl och vinyltext
  • Tillverkningsmetod: digitaltryck, gravyr, självhäftande
  • Olika fästmetoder: skruv, väggavstånd, flaggfäste, stolpfäste och tejp
  • Nöjd kund-garanti
  • Minsta storlek: 70 x 30 mm
  • Största storlek: 2000 x 1200 mm. 

Att hitta den riktiga husnummerskylten är inte alltid så lätt. För att enklast hitta rätt storlek rekommenderar vi dig att först mäta ytan där du vill placera nummerskylten, på exempelvis husväggen eller husdörren. Om du vill byta ut en gammal skylt kan du enkelt mäta skyltens storlek och beställa en ny med exakt samma mått.

Välj rätt färg

Välj rätt färg till din skylt! Du kan välja färg för din nummerskylt direkt i Skyltomaten. Våra akrylskyltar kan du dessutom få som transparent eller med en frostad eller vit bakgrund. På hemsidan har du även möjlighet att lägga in dina egna färgkoder (CMYK eller RGB). Detta alternativ är bra om du behöver följa vissa riktlinjer och använda specifika färger till exempelvis ditt företags grafiska profil.

Är du osäker på typ av material eller har frågor kring design, din beställning eller något annat, hör gärna av dig till vår kundservice som gärna hjälper dig!

Vad tycker våra kunder?