Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om caféskyltar

Att driva ett café är att skapa en så genuin och trevlig mötesplats som möjligt för dina kunder. Det är här man träffar vänner, diskuterar om framtiden, relationsproblem, glädjeämnen och jobb, tar en paus från shoppingrundan eller bara ett mindre formellt möte – det är här livet pågår. Och självklart ska det serveras trevlig dryck, mat och fika också.

Och att skapa en trevlig och gemytlig stämning har vi receptet på. Hos oss hittar du posters, dekaler, mindre skyltar för att märka upp dina produkter, informationsskyltar såsom toalettskyltar samt en av de viktigaste skyltarna; namnskyltar. Det kan vara hög personalomsättning på ett café och att hitta en smidig leverantör för dina namnskyltar är enkelt – vi har stor erfarenhet av att leverera namnskyltar till stora cafékedjor med hög personalomsättning.

Vilka skyltar behöver du till caféet?

Vi har skyltar, affischer, dekaler och en hel del fler produkter du kan skapa en härlig cafékänsla med. Oavsett om det handlar om information eller dekoration. Det viktigaste är att skyltarna går i stil med helheten. Vi har skyltar i bland annat följande material:

Aluminium

Tåligt material som passar för exempelvis öppet-skyltar. Aluminiumskyltar kan även fästas eller hängas på vägg eller från tak för att informera kunder om toalett eller annat. Funkar både inne och ute.

Graverad plast

Graverad plast är vanligt till namnskyltar och mindre skyltar som informerar om produkter som säljs. Funkar både inne och ute.

Plast med digitalt färgtryck

Plastskyltar med digitalt färgtryck (forex) skapas i oändligt många motiv och används främst inomhus. Här kan du klottra på med budskap och roliga citat exempelvis.

Mässing

Caféskyltar i mässing är främst avsett för namnskyltar, men kan också ge en lyxig känsla om du vill ha toalettskyltar i detta material också. Det är dyrare än de flesta andra materialen men ger kunden en känsla av flärd på ett annat sätt som inte de andra materialen kan leva upp till.

Trä

Mysighetsfaktorn ökar markant med användning av trä. Våra träskyltar är avsedda för inomhusbruk.

Miljövänlig papp (Eco Board)

Om du behöver lite mer temporära skyltar rekommenderar vi detta material. Eco Board består av kvalitetskartong med träfiberkärna. Det är ett lätt och styvt material som funkar perfekt för inomhusmiljöer.

Vinyl (dekaler och vinyltext)

Visa upp kaféet för kunder genom fönsterskyltning. Våra dekaler och vinyltexter är oerhört slittåliga och går att få så att du kan sätta upp dem både på in- och utsida av fönster – beroende på vad du tycker passar bäst.

Posters

Välj ditt eget motiv och skapa dina egna posters. Våra posters görs av högkvalitativt fotopapper och motiv printas med digitaltryck. Tjockleken på pappret är 0,214 mm (214 μm).

Olika material har olika typer av fästmetoder – så hur du vill sätta upp dina skyltar beror egentligen på vad du har valt för material. Du hittar tillgängliga fästmetoder antingen i vårt designverktyg eller på vår produktsida

Hör av dig till oss

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har caféer som köper regelbundet av oss och caféer som är engångsköpare – du är välkommen oavsett. Våra experter kan hjälpa dig med beställningar, design eller tips. Du når oss på info@skyltmax.se eller 031-44 81 78.

Vad tycker våra kunder?