Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Mer information om våra kabelmärkningar

Vi erbjuder kabelmärkning i graverad plast som du enkelt kan designa och beställa online i vårt designverktyg.

Kabelmärkning används bland annat för elinstallationer, industri och maskintillverkning. Våra graverade plastskyltar med fyrkantiga hål är anpassade för att märka upp kablar. Det hållbara och UV-beständiga materialet lämpar sig för tuffa miljöer, både för inom- och utomhusbruk.

Tydlig kabelmärkning med graverade plastskyltar

Det är inte alltid en bra idé att handskriva märkningen på kablar, speciellt inte om märkningen sker utomhus. Våra kabelmärken tillverkas av ett plastlaminat som lasergraveras, vilket gör att märkningen bibehålls och inte nöts bort. Det finns en mängd olika varianter av kabelmärkning beroende på vilken miljö de ska användas i. Vid extra tuffa miljöer kan det behövas en rostfri och syrafast kabelmärkning.

Designa graverade kabelmärken i valfri färg

Du skapar din kabelmärkning precis som du själv vill, med rätt text, siffror eller färger. Med lasergraverade kabelmärkningar är det också möjligt att ha flera textrader, QR-koder och streckkoder. Våra graverade kabelmärken levereras med buntband som enkelt fästs i de fyrkantiga hålen.

Behöver du beställa kabelmärkning med löpande serienummer? Vid större volymer erbjuder vi mängdrabatt som automatiskt dras av i Skyltomaten. Skulle du ha frågor, behöver hjälp med en beställning eller vill ha en offert kan du alltid kontakta vår kundservice. Vi kan hjälpa dig med hela ditt köp. 

Fler skyltar för uppmärkning

Andra som har köpt märkskyltar har även handlat: Märkskyltar: Larm, tele & elMärkskyltar VVS, El- och VVS-skyltar, övriga Märkskyltar.

Vad tycker våra kunder?