Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om golvdekaler

Vi erbjuder golvdekaler i slitstarkt och tåligt material i matt vinyl, anpassat för inomhus användning. En golvdekal har en självhäftande baksida som kan appliceras direkt på golv (torra och jämna ytor).

En golvdekal kan användas som golvreklam eller symboler i butiker, köpcentra och allmänna utrymmen. I dessa tider med krav på avståndsmärkning används ofta golvmarkeringar med informationen ”Håll avstånd” vid kassorna som information till kunderna att hålla avstånd vid köbildning. En håll avstånd-dekal kan enkelt monteras direkt på golv och andra plana ytor. 


Golvdekaler med olika symboler och texter. Passar vid upplysning av viktig information. Vi har fler dekaler utöver golvdekaler, se: varningsdekaler, påbudsdekalerbranddekalermiljödekalerbåtdekalerbildekaler. Se samlade dekaler här.

Våra golvdekaler är extra slitstarka

Våra golvdekaler förses med ett laminat som skyddar mot slitage och fungerar som ett halkskydd (halkskyddsgrad R10 i enlighet med DIN 51130). En golvdekal eller golvmarkering kan beställas i storlekar från 30 x 30 mm upp till 1200 x 1000 mm och konturskärs efter egen önskan.

Behöver du många dekaler?

Saknar du någon dekal eller vill du ha hjälp att ta fram många dekaler? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna!

Vad tycker våra kunder?