Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Vägskylt | Vit aluminium med svart motiv och blå ram | Stolpfäste

Aluminiumskyltar, 1000x250 mm, Aluminium, Stolpfäste

2062.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Aluminiumskyltar

Bredd:

1000 mm

Höjd:

250 mm

Tjocklek:

1,5 mm

Material:

Aluminium

Fästmetod:

Stolpfäste

Produktbeskrivning

Våra aluminiumskyltar eller metallskyltar är hållbara och väderbeständiga, därför lämpliga för utomhusbruk som fasadskyltar. De går att få som reflekterande vilket passar särskilt bra om de ska användas för vägskyltning eller som parkeringsskyltar.

Aluminiumskyltarna kan beställas i storlek från 70 x 30 mm upp till 2000 x 1200 mm och har en tjocklek på 1,5 mm, vilket är standard. Text och bild trycks digitalt och skylten förses avslutningsvis med ett UV-skyddande laminat. Skyltarna beräknas hålla 7-10 år vid utomhus montering.

Aluminiumskyltar går att fästa på en vägg eller annan plan yta med skruv, väggavstånd, flaggfäste eller självhäftande tejp. Skyltarna kan även fästas på stolpe med hjälp av stolpfäste, förutsatt att stolpen har en diameter på 50-65mm. 

Användningsområden

En metallskylt i aluminium är snygg och håller hög kvalitet. Aluminium passar bra för såväl små som stora skyltar.

Vägskyltar, gatuskyltar och parkeringsskyltar är vanligtvis gjorda i aluminium för att ge dem extra lång hållbarhet. Dessutom är det en fördel om den här typen av skyltar beställs som reflekterande så att de syns väl i mörker. Entréskyltar för företag, butiker och andra byggnader vill man ofta ha i riktigt bra kvalitet och då är aluminium ett bra alternativ. Dessutom ser de snygga och proffsiga ut.  Vill man få ett lite exklusivare utseende på en kontorsskylt eller någon annan typ av skylt så är aluminium att rekommendera.

Så monterar du med stolpfäste

Vad tycker våra kunder?