Information om COVID-19: Vi tillverkar och levererar som vanligt.

Läs mer.

Klicka här för att börja designa din skylt

Barnskyltar

Barnskyltar kan användas i en mängd olika tillfällen, så länge det finns barn i närheten. Allt från i hemmet, till i bilen och i närheten av lekplatser.

Skapa en personlig och unik barnskylt utifrån ditt behov med en egen design. Du kan också låta barnen skapa sin egen namnskylt till rummet, något som brukar vara mycket uppskattat. En barnskylt kan utformas på många olika sätt. Allt beror på var den ska sitta och vilket budskap den ska ha.

En klassisk variant av barnskyltar är Barn i Bilen-skylt som tydligt talar om för medtrafikanterna att de ska köra extra försiktigt. En variant på denna skylt är en Baby On Board-skylt som förmedlar samma budskap. Skapa en personlig Barn i bilen-skylt, men tänk på att det finns en del faktorer som avgör om skylten når sitt syfte eller inte.

Läs mer

Börja designa din skylt

Exempel på barnskyltar

Created with Fabric.js 1.7.17 Franks rum Knacka!

Plastskylt gravyr

150 x 150 mm

295 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 KNACKA!! MALINS rum

Plastskylt gravyr

150 x 120 mm

249 kr

Created with Fabric.js 1.6.6 BARNVAGNS PARKERING

Plastskylt gravyr

250 x 100 mm

323 kr

Created with Fabric.js 3.1.0

Plastskylt gravyr

120 x 120 mm

141 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 BARN LEKANDE SÄNK FARTEN!

Plastskylt gravyr

295 x 295 mm

696 kr

Created with Fabric.js 1.7.17  MOA 150101

Plastskylt gravyr

250 x 75 mm

259 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 BARN I BILEN! Ta det lugnt!

Plastskylt gravyr

190 x 130 mm

285 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 VARNING! Lösa Hundar Vilda Barn Bitska föräldrar

Aluminiumskylt

400 x 280 mm

751 kr

Created with Fabric.js 1.7.22 Take care of your things HAVE FUN! Share and play fair everyone is welcome IMAGINATION Use your Be SILLY and GIGGLE Use the MAGIC words Try your very BEST! Take turns. Most importantly. Please & Thank you! READ TALK and LAUGH Clean up after yourself Use indoor voices and friendly words RULES OF OUR TREE HOUSE

Plastskylt färgtryck

300 x 600 mm

549 kr

Barn i bilen-skylt – Tips på vägen

Ska din barnskylt bara vara snygg eller vill du att medtrafikanterna verkligen ska visa lite extra hänsyn? Tänk på följande:

Text 

Det är främst två varianter på text som ofta används. Antingen ”Barn i Bilen”/”Baby i bilen” eller den vanliga ”Baby on Board”. Detta har blivit nästintill standard och något som känns igen i trafiken. 

Det finns ett flertal andra och mer personliga alternativ på text, så som ”Värdetransport - Barn i Bilen” samt sportskyltar som exempelvis ”Baby Blue on Board” som då syftar till fotbollslaget Manchester City. Skylten kan uppfattas som mer personlig med ”Little Prince Onboard” eller liknande. Det är dock viktigt att se till att budskapet blir tydligt och att det går snabbt och enkelt att förstå vad skylten ska förmedla.

Färg

Det finns en mängd färger på Barn i bilen-skyltar och du som designar skylten kan själv välja en lämplig färgkombination. Om dessa skyltar ses som varningsskyltar bör du däremot hålla dig till gul/orange/röd. Det är även dessa färger som är överlägset vanligast på dessa skyltar.

Här finns barnskyltarna du behöver!

Vad tycker våra kunder?