Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Mer information om våra dörrskyltar

En dörrskylt fungerar som ett första välkomnande för besökare, oavsett om det är till någons hem, butik eller företag. Därför är det viktigt att skylten är tydligt utformad.

En skylt till ytterdörren kan vara inbjudande och varm eller helt neutral. Den kan även vara tydlig med ett budskap om att ingen får gå in genom dörren eller att dörren är larmad. Hur den ser ut beror helt på vad man vill förmedla. Det vanligaste är att dörrskylten placeras på utsidan av en entrédörr för att välkomna besökare.

Dörrskyltar i olika material

Vi erbjuder dörrskyltar i flera olika utföranden och material. Välj mellan aluminium, plast, akryl, mässing, trä, vinyltext (konturskuren text och/ellerbild) eller konturskurna skyltar (akrylplast). Du bestämmer själv hur din dörrskylt ska se ut genom val av material, fästanordning, färg, form och design.

Dörrskylt – Mer än bara en namnskylt

Det många i första hand förknippar med en dörrskylt är en ”Här Bor Skylt”, en välkomnande skylt till ytterdörren som förmedlar vilka som bor i hemmet. Den som vill designa en egen skylt till ytterdörr bör göra den personlig och tänka över vilken känsla skylten ska förmedla. En unik dörrskylt talar inte bara om vilka som bor i hemmet utan kan även spegla familjens personligheter och intressen. Testa dig fram i vår skyltomat – det blir nämligen stor skillnad beroende på färg, form och stil på texten som används.

Förutom att pryda ytterdörren finns det en rad andra användningsområden för dörrskyltar inom hemmet. Personliga skyltar kan visa vilket barn som bor i vilket rum, eller märka ut var WC finns.

Dörrskyltar fungerar även utmärkt till att visa vilka som håller till i andra lokaler, som kontor eller butiker. En sådan skylt kan också förmedla öppettider eller fungera som adresskylt. I offentliga lokaler är det även vanligt att sätta upp dörrskyltar för att markera upp var WC, städskrubb och personalrum finns.

Montering med skruv

Tillgängliga fästmetoder

Tejp
Hängande
Skruv
Skruv med skruvhatt
Sugproppar
Skylthållare - dörr/vägg
Väggavstånd
Självhäftande
Tejp

Vad tycker våra kunder?