Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

El och VVS-skyltar används för att markera och identifiera olika typer av utrustning och installationer i el- och VVS-system. Det kan vara allt från elpaneler och fördelningsskåp till rörledningar och ventilationssystem. Skyltarna är viktiga för att säkerställa korrekt användning och underhåll av utrustningen, och för att öka säkerheten för de som arbetar med eller runt installationerna.

Produktbeskrivning för el och VVS-skyltar

Våra märkskyltar för el och VVS gör sig bäst i material som mässing, rostfritt stål eller graverad plast. Dessa är hållbara med tydligt tryck och enkla att fästa. Nedan ser du mer information om våra material som passar till el och VVS-skyltar.

Vanliga fästmetoder till dessa material är skruv, tejp, kabelmärkning, s-krok eller hängande. Vissa fästmetoder funkar inte på vissa material. Du kan välja och se vilka fästmetoder som finns tillgängliga i vårt designverktyg när du skapar din el- och VVS-skylt.

Med andra ord kan du välja precis de skyltar du behöver för att det ska bli så enkelt och bra som möjligt när du arbetar. För är det något som är säkert så är det att organisering och strukturering är a & o när det kommer till el och VVS. 

Hör av dig till oss

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kan hjälpa dig med det mesta – oavsett om det gäller att svara på frågor, komma med tips, hjälpa dig med din design eller beställning.

Du når oss på mail info@skyltmax.se eller 031-44 81 78.

Vad tycker våra kunder?