Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Husnummerskylt i akryl | Väggavstånd

Akrylskyltar, 250x80 mm, Akryl, Skruv med skruvhatt

Text 1

602.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Akrylskyltar

Bredd:

250 mm

Höjd:

80 mm

Tjocklek:

6 mm

Material:

Akryl

Fästmetod:

Skruv med skruvhatt

Produktbeskrivning

Planerar du att sätta upp en husnummerskylt eller byta ut dina befintliga fasadsiffror? En husnummerskylt eller fasadsiffra gör det enklare för dina gäster och för din brevbärare att hitta rätt. Pryd ditt hus med en snygg skylt som du fäster på fasaden, dörren eller brevlådan.

Fasadsiffror

Att låta husnummer eller bokstäver smycka din husfasad hjälper inte bara besökare att hitta till rätt hus och adress, det sätter även en personlig prägel på ditt hus. Fasadsiffror bör vara väl synliga och i en storlek och färg som gör att de också syns på avstånd.

Vi erbjuder hållbara, stabila och vädertåliga fasadskyltar i olika material. I Skyltomaten kan du skräddarsy dina siffror och på så vis sätta din egen prägel på hemmet. Husnummerskyltar kan fästas på fasad eller vägg med skruv eller väggavstånd.

Vissa föredrar svart-vita husnummerskyltar medan andra väljer grå, svarta eller blå skyltar. Husnummer i emalj brukar vanligtvis beställas med blå bakgrund och vita siffror, oftast i en gammaldags stil med ram.

Montering med väggdistans


Husnummer till dörren

Piffa till dörren med snygga husnummer! Hos oss kan du designa exakt den skylt du önskar. Vi har skyltar i olika prisklasser och material, så att du ska hitta det som passar dig och din dörr. För dig som vill ha ett snyggt, prisvärt och hållbart alternativ kan med fördel välja en graverad plastskylt där hussiffrorna graveras in i skylten.

Söker du ett lite exklusivare alternativ erbjuder vi blanka mässingsskyltar i olika storlekar där text och eventuella bilder trycks direkt på skyltens yta.

Husnummer på brevlådan

Förtydliga med ditt husnummer! En brevlåda som inte är så stor kräver också en liten skylt. En husnummerskylt till brevlådan kan se ut på olika sätt. Populärt är att använda sig av utskurna bokstäver eller siffror och fästa direkt på brevlådan. Hos oss kan du designa självhäftande vinyltext i önskat typsnitt, storlek och färg direkt på hemsidan.

Vi erbjuder graverade plastskyltar med en minsta storlek på 70 x 30 m. Beställ skyltar med självhäftande tejp och fäst på en slät och torr yta. Den starka tejpen gör att ditt husnummer kommer sitta till dess att du själv väljer att ta bort den. Välj typsnitt, färg och form efter egen önskan. Den som vill ha en ännu stabilare skylt kan välja digitalprintade aluminiumskyltar som kan beställas i storlekar från 70 x 30 mm.

Designa personliga husnummerskyltar

Husnummerskyltar kan se ut på olika sätt. Hos oss har du möjlighet att designa din personliga husnummerskylt efter egen önskan. Vi erbjuder allt från stabila aluminiumskyltar för väggmontage till lasergraverade plastskyltar som du fäster med tejp. I Skyltomaten bestämmer du själv stil på dina husnummerskyltar eller sifferskyltar. Vi erbjuder:

  • UV-beständiga skyltar av hög kvalitet
  • Olika material: aluminium, plast, mässing, akryl och vinyltext
  • Tillverkningsmetod: digitaltryck, gravyr, självhäftande
  • Olika fästmetoder: skruv, väggavstånd, flaggfäste, stolpfäste och tejp
  • Nöjd kund-garanti
  • Minsta storlek: 70 x 30 mm
  • Största storlek: 2000 x 1200 mm. 

Att hitta den riktiga husnummerskylten är inte alltid så lätt. För att enklast hitta rätt storlek rekommenderar vi dig att först mäta ytan där du vill placera husnummerskylten, på exempelvis husväggen eller husdörren. Om du vill byta ut en gammal skylt kan du enkelt mäta skyltens storlek och beställa en ny med exakt samma mått.

Välj rätt färg

Du kan välja färg för din husnummerskylt eller siffra till fasaden direkt i Skyltomaten. Våra akrylskyltar kan du dessutom få som transparent eller med en frostad eller vit bakgrund. På hemsidan har du möjlighet att lägga in dina egna färgkoder (CMYK eller RGB). Detta alternativ är bra om du behöver följa vissa riktlinjer och använda specifika färger till exempelvis ditt företags grafiska profil.

Är du osäker på typ av material eller har frågor kring design, din beställning eller något annat, hör gärna av dig till vår kundservice som gärna hjälper dig!

Vad tycker våra kunder?