Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Grå husskylt i aluminium med vit text och ram

Aluminiumskyltar, 150x150 mm, Aluminium, Skruv

363.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Aluminiumskyltar

Bredd:

150 mm

Höjd:

150 mm

Tjocklek:

1,5 mm

Material:

Aluminium

Fästmetod:

Skruv

Produktbeskrivning

Husskyltar används främst för att markera upp husnummer, dvs. vilket gatunummer ett hus har. En husskylt kan också användas för att visa vilken familj som bor i huset eller vilket företag som håller till på en viss plats. Kika också på våra fasadskyltar.

Även om de främst har en praktisk funktion kan en husskylt utformas efter egen design och därmed bli både personlig och snygg. Med olika material, storlekar, typsnitt och färger skapas lätt en unik fasadskylt som passar perfekt till husets yttervägg.

Husskyltar – med eller utan gatunamn?

Husnummer

Den vanligaste varianten av husskyltar markerar enbart husnummer eller fasadnummer. Av dessa är främst den helt kvadratiska skylten vanlig, med vit bakgrund och svarta siffror. I vår Skyltomat går det utmärkt att välja färg, form, material och typsnitt för en personligare nummerskylt till huset.

Gata och nummer

En del väljer att, förutom gatunummer, även visa namnet på gatan huset ligger på. Sådana skyltar är vanliga för hus som står i ett hörn där två gator möts. Det kan vara svårt att avgöra vilken gata som huset står på om det inte markeras upp med en tydlig husskylt.

Bokstäver istället för nummer

Ett sätt att göra sina husskyltar något mer annorlunda är att skriva ut husnumret med bokstäver. Istället för at ha en fasadskylt med siffran 7 är bokstäverna SJU uppsatta på fasaden. Genom att använda sig av bokstäver blir det även enklare att skapa en personlig stil på sina husskyltar.

Montering med väggdistans

Vad tycker våra kunder?