Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Märkskylt i blå plast | S-krok

Märkskyltar, 40x40 mm, Plast, S-krok

36.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Märkskyltar

Bredd:

40 mm

Höjd:

40 mm

Tjocklek:

0,51 - 1,6 mm

Material:

Plast

Fästmetod:

S-krok

Produktbeskrivning

Märkskyltar är i regel små skyltar som främst har en praktisk funktion att märka upp. Användningsområdet för märkskyltar är stort. Det vanligaste är att de förekommer vid el-, bygg-, och VVS-installationer. Detta för att tydligt markera vad de olika kablarna och rören har för funktion.

Skyltmärkning förekommer även ofta på hissar, vid markering av lägenhetsnummer eller i andra situationer där märkningen ska vara bestående under lång tid.

Skyltmärkning – för vem?

Vilka är det som kommer att se skylten och vilka vänder den sig till? Genom att utgå från det kan förkortningar och fackuttryck användas för att hålla informationen så kort och koncis som möjligt. Märkskyltar är primärt till för att uppmärkning, inte att ge ytterligare information.

Små skyltar kräver större text

Det är framförallt två saker man bör tänka på gällande texten på små skyltar. Storleken på texten tänker de flesta på men det gäller även att välja en font (stil) på texten som är lätt att läsa. Det handlar då även om att välja en bakgrund som gör att texten lyfts fram ordentligt. Prova med både olika färger och olika textstilar för att se skillnaden.

Det är sällan man har bilder på märkskyltar. För det första är de så små att bilderna skulle ta för stor del av skylten och för det andra handlar skyltmärkning om att märka upp och förtydliga. Då kan bilderna snarare få motsatt effekt.

Hos oss kan du skapa din egen unika märkning vare sig det är en nummerserie med löpande numrering eller enkla bokstäver. I Skyltomaten bestämmer du själv storlek, typsnitt och färg för att märkningen ska passa din specifika miljö.

Olika typer av märkskyltar - Se våra material:

Vi erbjuder tre olika typer av material av hög kvalitet som tål väder och vind, perfekta för uppmärkning både inom- och utomhus. Skapa dina märkskyltar eller märkbrickor i gravyr, digitaltryck eller med laseretsning. Läs mer om våra produkter nedan.

1. Märkskyltar i rostfritt stål

Våra märkskyltar i rostfritt stål tillverkas med laseretsning. De erbjuds i tre storlekar: 60 x 18 mm, 60 x 30 mm och 80 x 25 mm. Alla är försedda med förborrade hål som mäter 3,5 mm. Märkskyltarna har en tjocklek på 1 mm, är rostfria och syrefasta med en borstad/matt yta. Märkskyltar i rostfritt stål är lämpliga för installationer och anläggningar i extra krävande miljöer.

2. Märkbrickor i mässing

Våra märkbrickor i mässing och förnicklad mässing (silver) erbjuds i storleken 60 x 18 mm och har en tjocklek på 0,51 mm. Detta är ett perfekt alternativ för den som söker en mer elegant märkning. Märk upp troféer, tavlor, montrar, plaketter och annat med klassiska brickor i mässing. Skyltarna tillverkas med digitaltryck. Du väljer själv fästmetod – utan fäste, med två skruvhål eller med dubbelhäftande tejp.

3. Märkskyltar i graverad plast

Märkskyltar eller märkbrickor i graverad plast är ett populärt material när det handlar om uppmärkning av olika slag. Det kan röra sig om allt från uppmärkning av maskiner och ventilationssystem till skärmar och datorer.

Det vanligaste användningsområdet är kanske inom el-, bygg-, och VVS-installationer, för att markera upp vad olika kablar och rör har för funktion. Lasergraverade märkskyltar är också ett populärt material för installation inom tele, larm och data.

Våra plastlaminatskyltar kan utformas efter eget behov. Skyltarna kan beställas i flera olika utföranden (oval, rektangulär, fyrkantig, pilformad osv.) och i flera olika färger. De lämpar sig för både inom- och utomhusbruk, är UV-stabila och tåliga mot väder och vind, detta för en varaktig märkning i olika miljöer.

Fler skyltar för uppmärkning

Andra som har köpt märkskyltar har även handlat: Märkskyltar: Larm, tele & el, Märkskyltar VVS, Kabelmärkning, Ventilbrickor, Industriskyltar

Montering med skruv

Vad tycker våra kunder?