Klicka här för att börja designa din skylt

Sjukhusskyltar

Skapa din egen sjukhusskylt med valfri text och design, eller välj från våra färdigdesignade exempel.

Enkelt att beställa
Snabb leverans
Låga priser
Nöjd kund-garanti
100% klimatkompenserat

Populära exempel på sjukhusskyltar

Created with Fabric.js 3.6.0

Plastskyltar gravyr

250 x 250 mm

553.00 kr inkl. moms

Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om sjukhusskyltar

En av de arbetsplatser som har ovanligt många skyltar är sjukhuset. Bland sjukhusskyltar finns bland annat riktningsskyltar som visar vägen för patienter (och personal) samt skyltar som markerar upp rumsnummer och förråd.

Men det är inte bara på väggar som skyltarna sätts upp för att fylla en viktig funktion. Alla anställda har namnskyltar och det är även mycket vanligt med skyltar som markerar upp säkerhetsutrustning som brandsläckare, hjärtstartare m.m. Välkommen att skapa de sjukhusskyltar som du är i behov av!

På sjukhuset finns en mängd olika skyltar. De fyller olika funktion, är av olika storlekar och material. Allt för att informera, vägleda och pålysa saker för både patienter och anställda.

Sjukhusskyltar – Några exempel 

Namnskyltar

I stort sett alla som är anställda på sjukhuset har en namnskylt. Dessa brukar tydligt visa både namn och yrkesroll för att underlätta för patienterna att veta vem man pratar med och vilken befogenhet personen har. 

Vägvisare

De flesta sjukhus är så stora att man lätt kan gå vilse. Därför finns det ofta informationstavlor och stora riktningsskyltar som visar vägen till rätt avdelning, till restaurangen eller till toaletten. Att hitta rätt ska vara det minsta problemet på sjukhuset. 

Rumsnummer

Dessa sjukhusskyltar finns på nästan varje avdelning och sitter på dörrarnas utsida. Några enkla siffror som gör det betydligt enklare att hitta rätt. 

Hygien

Att personalen är noga med hygienen bör vara en självklarhet. Men hur är det med patienterna? Inser de även vikten av att vara extra noga med hygienen för sin egen och för andra säkerhet? Inte sällan sätts det upp skyltar på toaletten och duschen som påminner om att använda handsprit för att minimera risken för smittspridning.

Vad tycker våra kunder?