Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Golvdekal | Blå vinyl | Självhäftande

Dekaler, 700x50 mm, Vinyl, Självhäftande golv

152.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Dekaler

Bredd:

700 mm

Höjd:

50 mm

Tjocklek:

0,175 mm (175µ)

Material:

Vinyl

Fästmetod:

Självhäftande golv

Produktbeskrivning

Skyltmax är ett enkelt val på så många vis, speciellt när det kommer till våra dekaler.

  • Först och främst ger vi dig precis det du vill ha. Du designar och skapar dina egna dekaler och vi producerar dem åt dig.

  • Dina dekaler är gjorda av mycket hållbar PVC-film som både är vatten- och UV-tålig vilket gör att du kan använda dem både ute och inne.

  • Du kan få dem i alla möjliga olika typer av färger och former – det är helt upp till dig hur du vill ha det och du designar dem i vårt designverktyg.

  • Du kan även välja att få dina dekaler spegelvända om du vill fästa dem på insidan av ett fönster exempelvis.

  • Om du behöver hjälp sitter våra skyltexperter redo att hjälpa dig med din beställning, ge dig tips samt svara på dina frågor.

  • Sist men inte minst är vår produktion dessutom klimatkompenserad, något vi i alla fall tycker är oerhört viktigt.

Kunder som köpt våra dekaler har använt dem inom en mängd olika typer av användningsområden. Det kan vara allt från vindrutedekaler på bilen, namn till brevlådan, fönsterdekaler till restauranger, butiker och hotell, logotyper, information om exempelvis brandsläckare eller nödutgång samt större bildekaler som företag fäster på sina firmabilar. 

Hur tillverkas dekalerna?

Våra dekaler består av slitstark vinyl som tillverkas med digitaltryck i en UV-printer. Det högkvalitativa materialet är avsett för tuffa väder och har en stark vidhäftningsförmåga. Hos oss kan du beställa dekaler från 15 x 15 mm upp till 1200 x 1000 mm. Dekalerna har en tjocklek på mellan 0,075 – 0,205 mm (75-205µ).

Behöver du inspiration har vi ett antal mallar lite längre upp på denna sida. Annars är du även välkommen att besöka våra andra sidor som visar mallar på mer specifika användningsområden för dekaler:

Notera att en dekal alltid har en bakgrund, oavsett om den har färg eller är transparent. Om du inte vill ha någon bakgrund utan enbart text eller bild väljer du istället våra vinyltexter.

Så sätter du upp din dekal – instruktioner

Skrapan ingår vid beställning av dekalen.


Tänk på detta när du applicerar dekaler

Dekaler bör monteras på torra och plana till lätt böjda ytor fri från smuts. Vid låga temperaturer utomhus rekommenderar vi att du värmer upp ytan som dekalen ska monteras på. Detta gör att dekalen fäster bättre och det är mindre risk att dekalen går sönder.

Kan jag beställa transparenta dekaler?

Ja. För dig som inte önskar någon bakgrund erbjuder vi transparenta dekaler. Det gör du genom att välja transparent som bakgrund i vårt designverktyg. Vill du ha utskurna siffror eller bokstäver rekommenderar vi i stället det vi kallar för vinyltext.

Kan jag beställa konturskurna dekaler?

Ja. För dig som vill ha figurskurna dekaler utan kanter eller ram, erbjuder vi en konturskärning i tre olika storlekar. Ladda upp valfri bild eller text i Skyltomaten och figurskärningen anpassas efter dina objekt.

Dekaler på ditt vis

Oavsett vad du ska ha dina dekaler till är du trygg hos oss. Genom vårt designverktyg kan du ladda upp egna bilder, välja egen text, storlek, färg och form. Du bestämmer helt själv och behöver du hjälp med något är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Det kan vara tips på vad för typ av dekal du behöver, om du vill ha en offert eller om du behöver hjälp med designen. Vi försöker att tillgodose ditt behov så gott det bara går – och är du ute efter något du inte kan hitta på vår hemsida finns möjligheter att specialbeställa. Du når oss på info@skyltmax.se och 031-44 81 78.

Vad tycker våra kunder?